Facebook a Lansat noi Functii de Halloween

Facebook a lansat noi functii de Halloween pentru utilizatorii din lumea intreaga. Acestea permit o interactiune mai antrenanta cu prietenii nostri si nu numai.

Facebook a lansat in cursul acestei zile o actualizare pentru aplicatie care aduce noi functii pentru Halloween, schimbarile oferite de catre companie fiind pe masura asteptarilor utilizatorilor. Mai exact, cei de la Facebook au anuntat lansarea unor noi tipuri de efecte pentru camera aplicatiei pentru iPhone si Android, acestea fiind disponibile incepand de astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga care au iPhone si Android.

Facebook a anuntat ca le ofera utilizatorilor din lumea intreaga nu mai putin de 12 masti si cadre care au tematica de Halloween, acestea fiind disponibile si pentru platforma Live ce permite efectuarea de transmisiuni in direct. Mai mult decat atat, compania Facebook sustine ca in interfata pentru camera din aplicatie este disponibil si un joc virtual care ii poarta pe utilizatori intr-o casa virtuala din care trebuie sa evadeze.

Facebook a implementat un sistem de monitorizare a miscarilor capului pentru a oferi functionalitatea de Halloween pentru jocul sau, el putand fi controlat doar folosind miscari ale capului. Daca ajungeti la finalul jocului, va veti putea face un selfie pe care il puteti partaja pe Facebook impreuna cu o provocare pentru prietenii vostri dea va intrece scorul obtinut in joc, asa ca puteti concura cu prietenii cand va plictisiti.

Facebook halloween

Facebook a lansat noi functii de Halloween pe iPhone si Android

Facebook a inclus deasemenea si modificari pentru postarile pe care le publicam in cadrul retelei de socializare, acestea fiind deasemenea tematice pentru Halloween. Mai exact, orice fel de postare text pentru care putem schimba fundalul, cei de la Facebook oferind optiunea de a aplica un fundal cu un cimitor, cu dovleci, dar si o varietate de alte imagini care au legatura cu sarbatoarea de Facebook.

Facebook nu uita sa-i ajute pe utilizatrii sai sa descopere si petrecerile de Halloween din preajma lor, care sunt publice si in care se cauta oameni care sa ajunga la ele in serile urmatoare. Toate aceste alerte pentru petrecerile de Halloween sunt afisate in sectiunea News Feed a aplicatiei Facebook pentru iPhone si Android, asa ca va trebui sa le cautati acolo, altfel nu le veti putea vedea.

Facebook nu uita nici de Facebook Messenger de Halloween, astfel ca si pentru aceasta aplicatie vor fi implementate o serie de schimbari similare de catre compania americana pe iPhone si Android. Cei de la Facebook incearca sa le ofere utilizatorilor tot mai multe motive pentru a ramane in aplicatiile retelei de socializare si de a interactiona mai mult unii cu altii, toate fiind disponibile de azi.

Aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad poate fi descarcata gratuit din AppStore urmand acest link.