WhatsApp Aduce Functia pe care o Astepti de 1 AN

WhatsApp va avea o functie asteptata de 1 an de zile de multi utilizatori. Compania americana va implementa in WhatsApp o functie foarte utila pentru iPhone si Android.

WhatsApp are in sfarsit pregatita pentru lansare functia pe care o astepti de un an, aplicatia de mesagerie pentru iPhone si Android fiind gata sa le ofere utilizatorilor functia testata in lumea intreaga. V-am spus acum cateva saptamani despre noua functie pentru aplicatia WhatsApp care va permite stergerea mesajelor trimise catre utilizatori, ea fiind pregatita pentru lansare in iPhone si Android chiar acum.

WhatsApp este atat de aproape de a lansa aceasta noua functie pentru iPhone si Android, incat acum are si o pagina dedicata in care ofera detalii cu privire la intregul proces. Cei de la WhatsApp descriu procesul pentru stergerea mesajelor ca fiind unul care ne ajuta sa eliminam mesajele din conversatii, sau discutii in grup, pentru toata lumea, deci nu doar noi nu il vom mai vedea, ci nimeni care l-a primit.

“Ștergerea mesajelor pentru toată lumea vă oferă posibilitatea de a șterge anumite mesaje pe care le-ați trimis fie într-un grup sau o conversație individuală. Acest lucru este foarte util în cazul în care ați trimis un mesaj într-o conversație în care nu ați dorit sau mesajul respectiv conține o greșeală de ortografie.”

WhatsApp stergere mesaje iPhone Android

WhatsApp spune ca mesajele noastre vor fi sterse de peste tot cand dorim sa facem asta, iar cei care le-au vazut, sau doar le-au primit, vor avea doar afisat un mesaj care spune ca mesaejul a fost sters. Continutul sau va disparea complet din telefoanele noastre si ale interlocutorilor, WhatsApp stergand mesajele inclusiv din serverele sale, astfel ca nimeni nu le va mai putea vedea daca noi nu mai dorim asta.

WhatsApp aduce functia de stergere a mesajelor de la toata lumea

WhatsApp sustine ca aceasta functie oferita utilizatorilor este disponibila timp de doar maxim 7 minute dupa trimiterea mesajului intr-o conversatie individuala, sau de grup. Dupa trecerea celor 7 minute, mesajul trimis de catre noi prin WhatsApp nu va putea fi sters de catre cineva, asa ca el va ramane permanent pentru a fi vizibil pentru toti cei care l-au primit in telefoane prin aplicatie.

“Mesajele pe care le-ați șters pentru toată lumea vor fi afișate ca “Acest mesaj a fost șters” pentru destinatarii mesajului respectiv (*). În cazul în care vedeți același mesaj “Acest mesaj a fost șters” într-o conversație, este probabil ca expeditorul să fi șters mesajul pentru toată lumea.”

WhatsApp permite stergerea mesajelor de la toata lumea foarte simplu si usor, la fel ca si cum am sterge un mesaj normal din interfata aplicatiei noastre. Problema este ca aceasta functie va putea fi utilizata asa cum trebuie doar daca toata lumea are cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp instalata, in caz contrar, mesajul va ramane in conversatiile vizibile in vechile versiuni ale aplicatiei.

WhatsApp stergere mesaje

“Puteți șterge mesajele pentru toată lumea într-o perioadă de timp de maxim 7 minute de la momentul în care mesajul a fost trimis. De îndată ce cele 7 minute au trecut, nu mai există nicio posiblitate de a șterge mesajele pentru toată lumea. Pentru a șterge mesajele pentru toată lumea:”

WhatsApp a implementat optiunea de a sterge mesajele pentru ca utilizatorii au inceput sa o ceara in mod regulat, asa ca la un moment dat trebuia sa vina. Functia va fi lansata in perioada urmatoare impreuna cu o actualizare pentru aplicatia WhatsApp, asa ca urmariti cu atentie actualizarile cand sunt anuntate si aici si instalati-le in iPhone, sau iPad, pentru a va bucura de functionalitate.