Prima Pagina iPhone X Apple Store a fost Inchis inaintea Lansarii iPhone X

Apple Store a fost Inchis inaintea Lansarii iPhone X

Apple Store a fost inchis inaintea lansarii iPhone X pentru precomanda. In Romania iPhone X va fi disponibil si la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom, Flanco si alti reselleri.

Apple Store Online a fost inchis inaintea lansarii iPhone X, compania Apple pastrand traditia anilor anteriori cand inchide magazinul online inainte de a pune produsele efectiv in vanzare. Apple Store Online a fost inchis pentru ca Apple urmeaza le ofere clientilor din 55 de tari posibilitatea de a precomanda iPhone X pentru livrare incepand cu data de 3 noiembrie, adica peste o saptamana de zile, telefonul fiind foarte asteptat.

iPhone X nu prea mai ascunde secrete pentru cineva, iar asta pentru ca Apple l-a prezentat cu o luna si jumatate inainte si l-am vazut deja in foarte multe situatii. Precomenzile iPhone X vor incepe la ora 10:00 in intreaga lume, inclusiv in Romania, deci atunci il veti putea precomanda inclusiv de la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom si alti parteneri ai companiei Apple din Romania, iar ieri v-am spus si care sunt preturile.

iPhone X va putea fi precomandat din Romania, si va recomand sa va grabiti serios, de : aici, aici, aici, aici si aici.

Apple store lansare iPhone X

 

 • Srb Srb

  In 2 ore se duce stocul initial?!?

 • antistar

  2h? Eu nu cred ca mai gasesti dupa 10 minute de comenzi online. Tot ce trece de 2-3 minute o sa aiba delivery in 3 saptamani sau mai mult

 • real

  Sau lumea o sa astepte sa vada cum se prezinta.
  Primele stocuri au fost tot timpul cu probleme

 • Antistar

  au dat drumu la apple store pe safari inainte la app de pe telefon sau alte browsere 🙂

 • Srb Srb

  Deja au delay la 2-3 weeks .. :))

 • Antistar

  chiar 4-5 in europa