iPhone X Ajuta la Cresterea Vanzarilor iPhone 8

iPhone X a inregistrat cerere incredibila si chiar a contribuit la cresterea vanzarilor de telefoane iPhone 8 pentru compania Apple, o situatie impresionanta.

iPhone X ajuta la cresterea vanzarilor iPhone 8, informatiile venind dupa ce aseara compania Apple a spus ca a inregistrat cerere incredibil de mare pentru iPhone X in magazinele sale si la parteneri, in Romania fiind disponibil in aceasta pagina,. Desi pare greu de crezut, foarte multa lume a precomandat iPhone X de la Apple si partenerii sai, poate chiar in cantitati cel putin la fel de mari precum cele inregistrate pentru iPhone 8, interesul fiind extrem de mare acum.

iPhone X a crescut inclusiv vanzarile iPhone 8, conform unui partener foarte important al companiei Apple, acesta facand anuntul in cursul zilei de ieri pentru toata lumea. Conform operatorului de telefonie mobila Rogers, cel mai mare din Canada, vanzarile iPhone X au fost foarte mari, probabil mai mari decat cele pentru iPhone 8, care au fost anuntate de catre acelasi operator ca fiind “anemice” cu doar cateva zile in urma.

iPhone X nu doar ca a generat precomenzi foarte bune pentru operator in cursul zilei de ieri, dar a generat inclusiv o crestere a vanzarilor pentru seria iPhone 8 lansat de catre compania Apple cu mai bine de o luna in urma. Nu stiu cine, sau cata lume, se astepta ca lansarea iPhone X sa aduca o crestere a vanzarilor seriei iPhone 8, insa poate ca acest lucru era de asteptat, din cateva puncte de vedere.

iPhone X creste vanzari iPhone 8

iPhone X a ajutat la cresterea vanzarilor seriei iPhone 8

iPhone X a fost asteptat de catre foarte multa lume, inclusiv unii care au amanat sa cumpere iPhone 8 pana in momentul in care noul telefon Apple va fi anuntat in mod oficial. E foarte probabil ca unii dintre cei care au amanat cumpararea iPhone 8 sa fi dorit sa vada care sunt preturile iPhone X la operatorii de telefonie mobila si cat de mare va fi subventia oferita de catre acestia pentru cumpararea noului telefon mobil.

“We’re seeing tremendous customer excitement for iPhone X with strong customer pre-orders. We’re also seeing good demand for the iPhone 8. We expect the two together will be very popular with our customers this holiday season with iPhone 8 being a major contributor.”

iPhone X a fost scump peste tot in lume, asa ca e posibil ca unii clienti sa fi ales sa ramana la iPhone 8 deoarece subventiile la abonamente n-au fost suficient de bune pentru a-i convinge sa cumpere telefonul mai scump. Alta explicatie logica pentru cresterea vanzarilor iPhone 8 in ziua lansarii iPhone X nu prea exista, mai ales ca pretul este principalul motiv pentru care oamenii aleg sa cumpere un telefon, sau altul.

iPhone X ar trebui acum sa stabilizeze vanzarile de telefoane ale companiei Apple, pentru ca nu mai exista necunoscute cu privire la preturile la care telefonul este vandut la abonament. Acum cei care asteptau nu mai au motive sa o faca, iar Apple ar trebui sa inregistreze vanzari foarte bune atat pentru vechea serie de telefoane, cat si pentru noul iPhone X, asa ca ar trebui sa aiba un T4 cu vanzari excelente.

31 COMENTARII

  1. Cum sa zici. A interesul este foarte mare ! Și imediat după sa zici ca poate chiar mai mare decât a fost pentru iPhone 8, deși Apple anunța ca vânzările iPhone 8 sunt anemice !!! Wtf ? Nu mai înțeleg nimic sau poate nici nu trebuie ! Este doar marketing (manipulare) ! Oricum nu am de gând sa fac upgrade anul asta !

  2. zaone e adminul iar srb este un admin mai mic 🙂 Nu sunt una si aceeasi persoana. Poate sunt frati, veri sau alt grad de rudenie.

  3. Zaone, l-am văzut pe Srb ca imediat ce comentează aici cu un link, apare. Când eu sau altcineva comentam cu un link, ia jumătate de zi să apăra. F interesant, nu?

  4. Nu-i apar nici lui toate link-urile stai linistit, iti poate confirma asta. Disqus trateaza altfel comentatorii anonimi si cei inregistrati. Tu ai oricum credibilitate zero in fata platformei nefiind inregistrat. E posibil ca in viitor sa nu permit comentarea fara utilizator Disqus, ca sa ma scutesc de multi care e plictisesc.

  5. SRB zice bine ce zice despre Apple, dacă nu ar fi fost apostrofat și ironizat zilnic de androizi totul ar fi fost Ok, de-asta va răspunde unora așa…

  6. Eu propun sa inchizi definitiv sectiunea comment, vorbesti numai prostii. Stirile sunt ok, n-am ce sa zic, informatii, se vede implicarea, dar in rest-mizerii, ai putea sa mai imbunatatesti, macar felul tau de abordare, este josnic, slab.

  7. Si tu ai adevarul absolut in mana ? Cum te-ai astepta tu sa iti raspund la un comentariul de genul asta ? Cum te comporti, asa ma comport. Eu nu trebuie sa inghit nimic de la nimeni.

  8. Zaone, tu ești administrator idevice, nu? Adică atâta timp cât nu vezi toate jignirile lui Srb, am impresia ca nu moderezi acest site. Atunci când vorbim negativ de Apple (și pe bună dreptate) apare Srb și începe să ne facă săraci și să ne înjure.

  9. @zaone da dovada ca esti impartial. Mie nu imi convine sa ma ia la misto un trepadus, ca nu-i place lui ce am de zis. Jigneste, ataca userii si vad ca e liber sa faca ce vrea aici. Asta nu-i normal. Adica vine un papitoi cica utilizator de iOS sa-mi dea mie peste nas, cand eu administrez apple business. Nu e normal, si nu doar fata de mine. Sa-si schimbe limbajul si atitudinea.

  10. Incerc sa nu mai moderez nimic, e prea trist sa vad ca lumea fie ma injura pe mine, fie injura articolele, fie se injura intre ea. Pe bune, e deprimant uneori sa vezi ca oamenii fac asta. Disqus are functie de raportare a comentariilor, use it.

  11. Ok, raportam continuu comentariile? Nu ai putea să nu ii mai aprobi comentariile? El spune ca are femei, case și limuzine. Noi, ceilalți, avem la fel, poate mai mult, dar nu ne dăm mari, nu ne stă în caracter.

  12. Și după ce ai o anumită funcție să vină un utilizator să te facă sărac pentru că ce ? Pentru că nu pupăm în anumite părți Apple pentru toate Greșelile sale ?

  13. Dacă stăm un pic sa ne gândim, ceva e putred aici. Până săptămâna trecută, citeam cum apple nu va fi în stare să producă destule telefoane încât să acopere cererea inimaginabilă de iphone x. Ieri am citit ca apple grăbește termenul de livrare la unii care au cumpărat. Apoi, în România încă mai erau telefoane “în stoc”. Si pe lângă asta, cica e și cerere foarte mare. Cum vine asta? Numai mie îmi pare manipulare asta? Eu sunt sigur că nu au vândut cât se așteptau si ca folosesc media pentru a stimula consumatorii. Vom vedea când își vor publica rezultatele financiare. Ce-o să râd când apar review-uri si toată lumea o a să spună că FaceId e un kkt ✌?

  14. O sa creasca mai mult vanzarile la 8 dupa ce x apare fizic si lumea o sa-si dea seama ca e prea mare, prea scump si plus la anul o sa vina urmatorul x poate mai mic, mai ieftin putin si mai perfectionat.

  15. yes, SRB trebuia banat demult, daca tinem cont ca altii au fost banati pt mult mai putin. cu siguranta SRB are o PILA daca marele ZAONE nu l a banat pana acum

  16. Daca ar fi sa fiu corect, ar trebui sa banez mai bine de jumatate dintre cei care comenteaza frecvent, pentru ca fiecare dintre voi aveti momente cand ironizati pe cineva, etc. Cel mai simplu ar fi sa inchid comentariile complet, ceva ce n-ar fi rau, pentru mine, pana la urma.