iPhone X Ajuta la Cresterea Vanzarilor iPhone 8

iPhone X a inregistrat cerere incredibila si chiar a contribuit la cresterea vanzarilor de telefoane iPhone 8 pentru compania Apple, o situatie impresionanta.

iPhone X ajuta la cresterea vanzarilor iPhone 8, informatiile venind dupa ce aseara compania Apple a spus ca a inregistrat cerere incredibil de mare pentru iPhone X in magazinele sale si la parteneri, in Romania fiind disponibil in aceasta pagina,. Desi pare greu de crezut, foarte multa lume a precomandat iPhone X de la Apple si partenerii sai, poate chiar in cantitati cel putin la fel de mari precum cele inregistrate pentru iPhone 8, interesul fiind extrem de mare acum.

iPhone X a crescut inclusiv vanzarile iPhone 8, conform unui partener foarte important al companiei Apple, acesta facand anuntul in cursul zilei de ieri pentru toata lumea. Conform operatorului de telefonie mobila Rogers, cel mai mare din Canada, vanzarile iPhone X au fost foarte mari, probabil mai mari decat cele pentru iPhone 8, care au fost anuntate de catre acelasi operator ca fiind „anemice” cu doar cateva zile in urma.

iPhone X nu doar ca a generat precomenzi foarte bune pentru operator in cursul zilei de ieri, dar a generat inclusiv o crestere a vanzarilor pentru seria iPhone 8 lansat de catre compania Apple cu mai bine de o luna in urma. Nu stiu cine, sau cata lume, se astepta ca lansarea iPhone X sa aduca o crestere a vanzarilor seriei iPhone 8, insa poate ca acest lucru era de asteptat, din cateva puncte de vedere.

iPhone X creste vanzari iPhone 8

iPhone X a ajutat la cresterea vanzarilor seriei iPhone 8

iPhone X a fost asteptat de catre foarte multa lume, inclusiv unii care au amanat sa cumpere iPhone 8 pana in momentul in care noul telefon Apple va fi anuntat in mod oficial. E foarte probabil ca unii dintre cei care au amanat cumpararea iPhone 8 sa fi dorit sa vada care sunt preturile iPhone X la operatorii de telefonie mobila si cat de mare va fi subventia oferita de catre acestia pentru cumpararea noului telefon mobil.

„We’re seeing tremendous customer excitement for iPhone X with strong customer pre-orders. We’re also seeing good demand for the iPhone 8. We expect the two together will be very popular with our customers this holiday season with iPhone 8 being a major contributor.”

iPhone X a fost scump peste tot in lume, asa ca e posibil ca unii clienti sa fi ales sa ramana la iPhone 8 deoarece subventiile la abonamente n-au fost suficient de bune pentru a-i convinge sa cumpere telefonul mai scump. Alta explicatie logica pentru cresterea vanzarilor iPhone 8 in ziua lansarii iPhone X nu prea exista, mai ales ca pretul este principalul motiv pentru care oamenii aleg sa cumpere un telefon, sau altul.

iPhone X ar trebui acum sa stabilizeze vanzarile de telefoane ale companiei Apple, pentru ca nu mai exista necunoscute cu privire la preturile la care telefonul este vandut la abonament. Acum cei care asteptau nu mai au motive sa o faca, iar Apple ar trebui sa inregistreze vanzari foarte bune atat pentru vechea serie de telefoane, cat si pentru noul iPhone X, asa ca ar trebui sa aiba un T4 cu vanzari excelente.