iPhone X – sau o Masina Noua ? Alegerea e pe eBay!

iPhone X are preturi de peste 10.000 de euro pe eBay pentru achizitie imediata de la bisnitarii care vor sa faca multi bani de pe urma telefoanelor Apple.

iPhone X este disponibil pentru precomanda incepand de ieri, in Romania putand fi cumparat din aceasta pagina, insa preturile pe website-urile de licitatii “au luat-o razna”. Ieri va spuneam ca iPhone X este vandut in SUA la preturi care ajung pana la 3000 de dolari, dublu fata de pretul de baza, insa in realitate telefonul este listat pe eBay la preturi mult mai mari de atat, comparabile cu cele ale unei masini noi, sau second-hand, dar premium.

iPhone X este listat pe eBay pentru achizitie imediata cu preturi care ajung pana la 12.800 de euro, da ati citit bine, aproape 13.000 de euro pentru noul telefon al Apple. Cei interesati sa liciteze pentru iPhone X pana se plictisesc pot plati pana la 7000 de euro pentru versiunea cu 256 GB spatiu de stocare a iPhone X, insa exista si preturi mult mai decente pentru telefoane, mai apropiate de valoarea normala de vanzare.

iPhone X – sau o masina noua ? Alegerea e pe eBay!

iPhone X a invadat eBay inca incepand din cursul zilei de ieri si exista interes enorm pentru telefonul companiei Apple, licitatiile fiind in plina desfasurare, iar interes exista pentru multe dintre ele. Desigur ca telefoanele existente la preturi de peste 2000 de euro nu au persoane care sa ofere deocamdata vreun ban, insa dupa ce vor disparea telefoanele iPhone X ieftine, cei cu foarte multi bani se vor uita si la modelele mai scumpe.

Nu cred ca exista vreun om suficient de prost incat sa plateasca aproape 13.000 de euro pentru un iPhone X standard cumparat de la compania Apple, insa cred ca sunt unii dispusi sa plateasca 4000 de euro. Problema aici sta in faptul ca telefoanele sunt livrate cu mare greutate de Apple, deci pretul de vanzare va creste in functie de asta si unii vor face bani buni pentru telefoanele iPhone X pe care compania Apple le va livra.