X

iPhone X – Face ID – Setare Usoara, Deblocare Rapida

iPhone X a fost oferit pentru testare saptamana trecuta unui grup de youtuberi americani si europeni pe care compania Apple i-a invitat in New York pentru a folosi noul telefon. Testele facute de catre youtuberi au fost publicate in cursul acestei zile pe internet, o multitudine de unboxing-uri si review-uri in legatura cu iPhone X aparand de la diversii parteneri pe care cei de la Apple i-au invitat pentru a-i face faimosi.

iPhone X are prezentat intr-unul dintre aceste clipuri video si modul de utilizare al Face ID, plus rapiditatea cu care sistemul functioneaza in terminal dupa ce a fost activat. Puteti vedea mai jos ca Face ID este foarte simplu de setat, simpla scanare a fetei in timp ce o rotim ajutand iPhone X sa invete tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu ea pentru a permite deblocarea rapida si accesarea datelor din telefon.

iPhone X pare sa aiba un sistem mai simplu de setare al Face ID in comparatie cu Touch ID, scanarea amprentei durand mai mult si necesitand multiple atingeri ale cititorului. In cazul Face ID din iPhone X vorbim despre doua rotiri ale fetei pentru ca ea sa fie scanata in intregime de catre Camera TrueDepth, procedura fiind descrisa si de catre youtuberi ca fiind mult mai simpla decat cea pentru Touch ID.

iPhone X – Face ID – setare usoara, deblocare rapida

iPhone X a avut probleme de functionare in cadrul conferintei in care a fost prezentat noul telefon impreuna cu Face ID, iar cei care au urmarit evenimentul au “taxat” incidentul. Cei de la Apple se chinuie de atunci sa ne spuna cat de bun este Face ID din iPhone X in comparatie cu Touch ID si ca sistemul functioneaza chiar asa cum trebuie, insa oamenii se vor convinge, abia dupa ce vor avea ocazia de a-l folosi.

iPhone X din aceste clipuri video ne arata ca este un telefon gandit destul de bine, care pare sa fie foarte rapid in comparatie cu iPhone 8 si care are un Face ID ce pare sa fie functional. Desigur ca aici vorbim despre unitati de testare ale iPhone X si ca unitatile care vor ajunge la clienti ar putea functiona diferit, insa desigur ca nimeni nu poate spune in avans ce fel de probleme ar putea aparea la clienti.

iPhone X are deasemenea in aceste unitati si primele camere TrueDepth fabricate inainte ca Apple sa modifice procesul de productie pentru a nu mai fi atat de riguros. Ca sa fiu complet sincer, abia astept sa vad ce parere au clientii iPhone X in legatura cu telefonul si Face ID, insa desigur ca abia astept sa-l testez si eu dupa ce vor incepe livrarile telefonului in Romania.

This post was last modified on oct. 30, 2017, 10:01 PM 22:01

Disqus Comments Loading...