Cum Profita Apple de Cererea Mare a iPhone X

Apple profita de cererea iPhone X in momentul de fata si incearca sa creeze foarte multe discutii cu investitii minime, in ciuda stocurilor foarte reduse.

16

iPhone X are cerere foarte mare in momentul de fata, exista foarte multe precomenzi inregistrate si foarte multe persoane care trebuie sa astepte pana in decembrie pentru livrari. Compania Apple stie ca lumea este foarte interesata de iPhone X in momentul de fata, asa ca profita de situatie pentru a genera discutii online pentru telefonul sau, desi nu va putea livra in ziua lansarii toate unitatile comandate de catre clienti.

Desi iPhone X are probleme mari cu stocurile, cei de la Apple s-au gandit totusis a profite de situatie si le-au oferit unor youtuberi ocazia de a testa noul telefon inaintea lansarii. Separat de presa care a primit unitati ale iPhone X pentru review, acestia au folosit iPhone X pentru o perioada scurta de timp in locatie si au publicat diverse materiale, unele dintre ele fiindu-va prezentate si aici in cursul acestei zile.

Separat de asta, Apple le permite jurnalistilor sa scrie teasere despre iPhone X cu diverse informatii pe care ei le considera a fi utile, dar asta inainte ca review-urile finale sa fie publicate. Vorbim aici despre informatii cu privire la functiile pe care iPhone X le are, acestea venind de la jurnalisti cunoscuti, spre deosebire de materialele video de la youtuberi relativ anonimi.

Apple a gandit practic lansarea iPhone X cu mai un set de teasere pentru telefoane inaintea lansarii oficiale, iar evitarea youtuberilor cunoscuti are la mijloc dorinta de a nu plati pentru prezentari. Apple stie ca inclusiv cei necunoscuti vor atrage atentia lumii, iar asa aceti mai jos primele unboxing-uri pentru iPhone X si primele review-uri cu informatii despre functiile majore, sau cum pot fi ele folosite de catre clienti.

https://www.youtube.com/watch?v=ZBAygHcM6Uk