Cum Profita Apple de Cererea Mare a iPhone X

Apple profita de cererea iPhone X in momentul de fata si incearca sa creeze foarte multe discutii cu investitii minime, in ciuda stocurilor foarte reduse.

iPhone X are cerere foarte mare in momentul de fata, exista foarte multe precomenzi inregistrate si foarte multe persoane care trebuie sa astepte pana in decembrie pentru livrari. Compania Apple stie ca lumea este foarte interesata de iPhone X in momentul de fata, asa ca profita de situatie pentru a genera discutii online pentru telefonul sau, desi nu va putea livra in ziua lansarii toate unitatile comandate de catre clienti.

Desi iPhone X are probleme mari cu stocurile, cei de la Apple s-au gandit totusis a profite de situatie si le-au oferit unor youtuberi ocazia de a testa noul telefon inaintea lansarii. Separat de presa care a primit unitati ale iPhone X pentru review, acestia au folosit iPhone X pentru o perioada scurta de timp in locatie si au publicat diverse materiale, unele dintre ele fiindu-va prezentate si aici in cursul acestei zile.

Separat de asta, Apple le permite jurnalistilor sa scrie teasere despre iPhone X cu diverse informatii pe care ei le considera a fi utile, dar asta inainte ca review-urile finale sa fie publicate. Vorbim aici despre informatii cu privire la functiile pe care iPhone X le are, acestea venind de la jurnalisti cunoscuti, spre deosebire de materialele video de la youtuberi relativ anonimi.

Apple a gandit practic lansarea iPhone X cu mai un set de teasere pentru telefoane inaintea lansarii oficiale, iar evitarea youtuberilor cunoscuti are la mijloc dorinta de a nu plati pentru prezentari. Apple stie ca inclusiv cei necunoscuti vor atrage atentia lumii, iar asa aceti mai jos primele unboxing-uri pentru iPhone X si primele review-uri cu informatii despre functiile majore, sau cum pot fi ele folosite de catre clienti.

https://www.youtube.com/watch?v=ZBAygHcM6Uk

16 COMENTARII

  1. “I then see if the little lock icon on the screen has released its latch. Alternatively, a good way to see when you’ve been recognized is to notice the generic messages on the lock screen saying “you have a notification” from Facebook, Gmail, iMessage or wherever. When you and your iPhone X make that turn-on connection, those flesh out with the actual content of the message. (This feature—withholding potentially private alerts until the phone was unlocked—had previously been available as an option but now is the default.)”
    Cu touchid nu se putea asa ceva, decat daca bagau senzorul pe tot panoul frontal,si astepta asta de la 6S

  2. “Thanks to the proliferation of translucent materials in iOS design, it is hard to name places where the interface stays constant for extended periods”
    “the simple fact that we have found the reference in the code signals that iOS 11 includes accommodations to reduce the chance of customers ever experiencing burn-in.”

  3. da, dar merita, DACA ai mai mult de un obiect de incarcat…altfel recomand mophie. Eu o sa merg pe mophie pana apare airpower

  4. Deși de cele mai multe ori sunt cârcotaș,trebuie sa recunosc că sunt fascinat de ecran și de modul în care este gândită interacțiunea pe iPhone X.

  5. yep, jos palaria, in sfarsit Apple a reusit sa iasa din starea de “play it safe” si sa faca ceva mai diferit in legatura cu iphone si sa le si iasa bine din prima.
    Pt mine ce este mai important reprezinta ca acesta este doar inceputul…si este un inceput f f bun