Prima Pagina iPhone X iPhone X – Face ID – Setare Usoara, Deblocare Rapida

iPhone X – Face ID – Setare Usoara, Deblocare Rapida

iPhone X permite setarea usoara a Face ID, insa si deblocarea se face rapid, cam ca in cazul Touch ID, clipul video de mai jos demonstrand foarte clar totul.

iPhone X a fost oferit pentru testare saptamana trecuta unui grup de youtuberi americani si europeni pe care compania Apple i-a invitat in New York pentru a folosi noul telefon. Testele facute de catre youtuberi au fost publicate in cursul acestei zile pe internet, o multitudine de unboxing-uri si review-uri in legatura cu iPhone X aparand de la diversii parteneri pe care cei de la Apple i-au invitat pentru a-i face faimosi.

iPhone X are prezentat intr-unul dintre aceste clipuri video si modul de utilizare al Face ID, plus rapiditatea cu care sistemul functioneaza in terminal dupa ce a fost activat. Puteti vedea mai jos ca Face ID este foarte simplu de setat, simpla scanare a fetei in timp ce o rotim ajutand iPhone X sa invete tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu ea pentru a permite deblocarea rapida si accesarea datelor din telefon.

iPhone X pare sa aiba un sistem mai simplu de setare al Face ID in comparatie cu Touch ID, scanarea amprentei durand mai mult si necesitand multiple atingeri ale cititorului. In cazul Face ID din iPhone X vorbim despre doua rotiri ale fetei pentru ca ea sa fie scanata in intregime de catre Camera TrueDepth, procedura fiind descrisa si de catre youtuberi ca fiind mult mai simpla decat cea pentru Touch ID.

iPhone X – Face ID – setare usoara, deblocare rapida

iPhone X a avut probleme de functionare in cadrul conferintei in care a fost prezentat noul telefon impreuna cu Face ID, iar cei care au urmarit evenimentul au “taxat” incidentul. Cei de la Apple se chinuie de atunci sa ne spuna cat de bun este Face ID din iPhone X in comparatie cu Touch ID si ca sistemul functioneaza chiar asa cum trebuie, insa oamenii se vor convinge, abia dupa ce vor avea ocazia de a-l folosi.

iPhone X face id setare deblocare

iPhone X din aceste clipuri video ne arata ca este un telefon gandit destul de bine, care pare sa fie foarte rapid in comparatie cu iPhone 8 si care are un Face ID ce pare sa fie functional. Desigur ca aici vorbim despre unitati de testare ale iPhone X si ca unitatile care vor ajunge la clienti ar putea functiona diferit, insa desigur ca nimeni nu poate spune in avans ce fel de probleme ar putea aparea la clienti.

iPhone X are deasemenea in aceste unitati si primele camere TrueDepth fabricate inainte ca Apple sa modifice procesul de productie pentru a nu mai fi atat de riguros. Ca sa fiu complet sincer, abia astept sa vad ce parere au clientii iPhone X in legatura cu telefonul si Face ID, insa desigur ca abia astept sa-l testez si eu dupa ce vor incepe livrarile telefonului in Romania.

 • cata

  la cat de negru e asta..trebuia sa faca si o proba pe intuneric..sa vedem daca functioneaza.

 • iRaz

  Acel swipe dupa deblocare eu as renunta la el.

 • eJayBls

  iPhone 8+ rulezzz

 • Visan Teodor

  E neapărat nevoie de acea glisare după ce se scanează fața?

 • Rik88

  Mishto! 😬

 • E posibil sa nu, depinde daca are setare ca la iPhone 8 sa se deblocheze cand se autorizeaza.

 • Visan Teodor

  Sper sa fie doar o optiune.Eu unul prefer sa se deblocheze automat,deși e ciudat și că trebuie întâi să aprinzi ecranul.Dar nu îmi pot face o părere până nu îl incerc.

 • iRaz

  Deocamdata este obligatorie glisarea dupa autentificarea senzorului FaceID.

 • ChepeHingherul

  Multa lume zice ca deblocarea cu face id este una lenta ca nu este practica deloc dar daca ai raise to wake, cand duci telefonul in pozitia in care vrei sa l folosesti tot ce trebuie sa faci este sa dai swipe up pentru ca in timpul ala telefonul se deblocheaza.

 • Srb Srb

  nu, este menit special pt a vedea doar notificarile. Multi nu vor sa intre in telefon ci deschid display doar pt notificari. Daca s-ar renuntat atunci de fiecare data cand faci raise to wake iti intra si in home screen

 • Srb Srb

  este menit special pt a vedea doar notificarile. Multi nu vor sa intre in telefon ci deschid display doar pt notificari si interactiunea cu ele prin 3d touch. Daca s-ar renuntat atunci de fiecare data cand ai face raise to wake direct in home screen
  PS: bine nu zic ca nu ar putea Apple sa ofere alternativa de a dezactiva acest swipe pt cei ce vor asta

 • Srb Srb

  pai si la rasie to wake ai nevoie de home button

 • Srb Srb

  exact, ca faci swipe up sau apesi butonul home ca pana acum, tot aia, numai ca este mai intuitiv si mai placut acum

 • Olimpiu

  Cu valul islamic cred ca va avea probleme …