iPhone X prin Ochii Omului care a Testat iPhone 2G

iPhone X a fost testat de catre unul dintre oamenii care a facut review primului model al iPhone lansat de catre compania Apple inc ursul anului 2017.

iPhone X a fost trimis saptamana trecuta de catre compania Apple unuia dintre cei 4 oameni care au scris primele review-uri pentru pimul model al iPhone lansat in cursul anului 2017 de catre Apple. Cei din Cupertino au dorit sa-i ofere ocazia de a testa iPhone X pentru a putea impartasi lumii intregi opiniile cu privire la ceea ce inseamna schimbarea pe care compania Apple o va oferi pentru clienti anul acesta.

iPhone X impresioneaza in primul rand prin ecranul Super Retina cu diagonala de 5.8 inch, acesta fiind primul ecran OLEd al companiei Apple folosit intr-un telefon mobil. Mai departe, Face ID a fost deasemenea un punct de discutie, dar nici gesturile care inlocuiesc butonul Home n-au fost trecute cu vederea, iPhone X aducand o schimbare majora pentru clientii din lumea intreaga de cand va fi lansat oficial.

iPhone X nu are un Face ID care functioneaza fara greseala, jurnalistul afirmand ca sistemul de recunoastere faciala functioneaza destul de bine si nu poate fi pacalit cu poze ale fetei detinatorului. Problema cu Face ID a stat in faptul ca sistemul nu a functionat corect chiar totdeauna, iar aici problema sta in functia care necesita privirea camerei pentru ca iPhone X sa stie ca ne uitam la el si sa se deblocheze.

iPhone X are nevoie de o perioada de adaptare, in special pentru Face ID si gesturi, insa dupa cateva ore/zile petrecute cu el, totul devine mult mai normal decat pare. Dintre toate noutatile iPhone X, Face ID si camera raman cele mai impresionante schimbari pe care compania Apple le-a implementat, dar era normal sa auzim asa ceva de la reviewer si cred ca asta vom auzi si de la alti jurnalisti americani

“In any case, once I got the hang of it, I found I could dial down the De Niro and get it to unlock more naturally, though I am still mystified that sometimes it goes straight to where I left off and other times asks me to swipe up. And I really liked Apple Pay with iPhone X—having to double-click on the side button and then use Face ID was a clearer way to do transactions.”

iphone x ochii omului testat iphone 2g