eMAG te Roaga sa nu Anulezi Precomanda iPhone X

eMAG te roaga sa nu anulezi precomanda pentru iPhone X inainte ca telefoanele sa fie livrate in Romania, clientii parand sa se teama de intarzieri.

eMAG te roaga sa nu anulezi precomanda iPhone X facuta in aceasta pagina, magazinul online din Romania incepand sa trimita email-uri catre clientii care au facut comenzi pentru telefoane. Mai jos puteti vedea mesajul primit astazi de catre mine pentru o precomanda iPhone X la eMAG pe care nu am achitat-o in prealabil, ci am ales plata ramburs la livrare, insa teoretic asta nu ar trebui sa conteze, desi unii operatori ar fi spus ca au prioritate comenzile achitate online.

eMAG trimite acest email, probabil, pentru a lamuri unii dintre clientii care suna si intreaba cand va fi livrata precomanda pentru iPhone X facuta la magazinul online din Romania. E posibil ca unii dintre clienti sa fi ales sa anuleze precomanda pentru iPhone X, iar acum magazinul incearca sa linisteasca oamenii pentru a nu pierde vanzarile pe care ar trebui sa le inregistreze dupa ce telefoanele urmeaza sa intre in tara.

eMAG te roaga sa nu anulezi precomanda iPhone X

eMAG anulezi precomanda iPhone X

eMAG ar trebui, in mod teoretic, sa inceapa livrarile precomenzilor pentru iPhone X in data de 3 noiembrie, insa de la voi am auzit diverse afirmatii care spuneau ca de fapt livrarile incep in 6 noiembrie. Daca stocurile telefoanelor iPhone X vor ajunge in Romania zilele acestea, atunci livrarile vor incepe cu siguranta pe 3 noiembrie, insa in caz contrar ar putea dura mai mult pana cand ele vor fi expediate.

eMAG nu are vreun interes sa intarzie livrarile precomenzilor pentru iPhone X, insa din moment ce a inceput sa trimita mesaje de acest gen, este destul de clar ca exista o problema. Fie clientii sunt nerabdatori sa afle data de livrare, fie precomenzile au inceput sa fie anulate, insa indiferent de situatie nu va recomand sa anulati precomanda la eMAG pentru iPhone X, pentru ca nu e garantat ca-l veti primi de altundeva.

“Salutare,

Știm că aștepți cu nerăbdare să te bucuri de inovațiile pe care le aduce iPhone X și te asigurăm că facem toate eforturile ca produsul dorit să ajungă la tine cât mai repede.

Te rugăm să păstrezi valabilă precomanda plasată pentru a avea prioritate la livrare.”

UPDATE: I-am intrebat pe cei de la eMAG despre livrarea comenzilor si raspunsul este urmatorul. Partea buna este ca se va onora ordinea precomenzilor, nu modalitatea de plata.

“Clientii vor fi notificati prin e-mail si sms in momentul in care vom incepe livrarile. De asemenea vom onora ca intotdeauna comenzile in ordinea plasarii.”

29 COMENTARII

  1. ok, eu am vorbit prin distribuitor si m-a sunat cineva ce se va ocupa de comanda mea pt noaptea respectiva, eu zic sa suni, daca ramburs ai de dat peste 10.000lei, exista legea 70/2015 de care ei nici nu stiau cand am vorbit si au construit precomenzile vineri(in mod normal daca comanda depasea suma aceea,trebuia sa nu te lase sa selectezi numerar). Sa nu va treziti ca vi se anuleaza/actualizeaza comanda din cauza aceasta,incearca sa suni si sa intrebi/rogi, emag are curierii lor proprii si au si cateva POS mobile sa le zic asa ca sa poti plati la livrare cu cardul

  2. tu nu ai probleme, eu vorbeam pt cei ce au decis numerar…pot opta cand ii suna tot asa sa le lase comanda in showroom in caz ca nu pot sa le ofere alternativa

  3. Am ales ridicare din showroom si imi arata clar ca si data de ridicare a comenzi: 4-7.11 🙂 sa mai sper oare ca il pot ridica de pe 3? 😕

  4. Am fost sunat acum 2 min de la emag. Telefoanele ajung pe data de 4 Noiembrie in show-room , cica pe 3 ajung in stocul central si nu se fac livrări…… La mine e un iPhone X 256GB SpaceGrey, comandat la 10:00 pe 27 oct. Livrare eMag Iasi.

  5. Eu am primit telefon astăzi 30.10 sa confirm dacă mai este valabilă comanda și mi-au confirmat livrarea vineri 3.11

    Comanda făcută online la 10.05 ales plata la livrare.

    256gb black

  6. si eu am fost sunat acum 50 min de cei de la Emag sa le confirm comanda, facuta pe 27.10.2017 la ora 10.00. Am intrebat de 2 ori daca va ajunge pe data de 03.11.2017 cum se zvonea initial ( am cerut livrare in Showroom Emag Constanta) , si mi-au spus ca il voi putea ridica abia pe 04.11.2017 ( sambata), fara alte detalii. Plata o voi face in Showroom.

  7. iti recomanda sa nu anulezi comanda, nu te roaga sa nu anulezi comanda…..deci, e o diferenta……dar fiind vorba de iPhone X hai sa-l facem erou pe noul iphone