Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 – ce va Copia de la iPhone 7

Samsung Galaxy S9 – ce va Copia de la iPhone 7

Samsung Galaxy S9 va copia de la iPhone 7 una dintre functiile de care compania coreeana a ras cel mai mult in cursul toamnei anului 2016, cand a fost anuntata.

Samsung Galaxy S9 va copia de la iPhone 7 una dintre schimbarile de care compania Samsung a ras in toamna anului trecut cand telefonul companiei Apple a fost lansat pe pietele globale. Vorbim despre un nou paradox pentru cei de la Samsung, ei avand obiceiul de a copia de la Apple cam tot ceea ce poate fi copiat, astfel ca Samsung Galaxy S9 va avea o noua schimbare pe care nu doar compania coreeana a facut-o.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat fara un port audio de 3.5mm de catre compania Samsung, asa cum am vazut si la iPhone 7 anul trecut, cand multe companii au ras de Apple. De la Google si pana la Huawei, sau Samsung, toate au urmat compania americana, iar acum Samsung Galaxy S9 va rupe traditia telefoanelor Samsung premium care au un port audio de 3.5mm integrat de catre producator.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt in momentul de fata in dezvoltare, iar pentru fiecare exista cate un model care are cititor de amprente in ecran si unul care nu are. Desi Samsung testeaza modele ale Samsung Galaxy S9 care au o asemenea schimbare integrata, se pare ca versiunea finala a telefonului nu va fi lansata cu un cititor de amprente in ecran, ci in carcasa telefonului.

Samsung Galaxy S9 Copia iPhone 7

Samsung Galaxy S9 – iata ce va copia de la iPhone 7

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un design modificat pentru carcasa, dar nemodificat pentru partea frontala, deci aici nu vom vedea vreo schimbare din vreun punct de vedere. Pe partea de dimensiuni se pare ca lucrurile vor ramane deasemenea, in mare, neschimbate fata de Samsung Galaxy S8, compania Samsung dorind ca Samsung Galaxy S9 sa nu difere chiar atata de mult fata de vechiul mode.

Samsung Galaxy S9 este deasemenea testat si intr-o versiune care are camera 3D integrata pentru un sistem de recunoastere faciala similar celui Face ID din iPhone X. Separat, Samsung Galaxy S9 va avea o camera principala duala formata din doi senzori a cate 16 megapixeli fiecare, camera frontala urmand a avea 12 megapixeli, deci aici vorbim despre un upgrade majora in raport cu actualele modele.

Samsung Galaxy S9 vfara port audio de 3.5mm poate parea greu de crezut de catre fanii companiei Samsung, insa realitatea ne spune ca acest lucru este perfect plauzibil acum. Cei de la Samsung nu prea mai au spatiu intern pentru a implementa componente noi, asa ca sunt nevoiti sa renunte la unele dintre cele vechi, precum portul audio de 3.5mm, pentru a oferi noi tehnologii in Samsung Galaxy S9.

 • Srb Srb

  Srb se pare ca IAR a avut dreptate…oricum daca nu S9 sigur S10 nu va avea
  Dar interesant S9 ca dimensiuni….va fi similar cu iphone x…imi place asta, si mai compact
  Samsung ti-ai revenit, MA BUCUR si o sa inteleaga si restul de ce ma bucur EU

 • Srb Srb

  Iar S9+ scade de la 159.5 x 73.4 x 8.1 mm la 155

 • Srb Srb

  In sfarist Samsung m-a auzit..si s-au oprit cu marimea device’urilor acuma reducandu-le la dimensiuni catre normal

 • Srb Srb

  dar sper sa nu faca marginea de jos mai subtire si marginea de sus mai groasa doar in ideea de a NU copia iphone X

 • George89

  😂😂😂😂😂😂 doamne de unde naiba le scot, pentru S9 a fost confirmat cu jack audio de mai multe surse
  Samsung va copia i7 la scoaterea jack ului audio? 😂😂😂, da cum sa nu, și i7 a copiat Motorola la scoaterea jack ului audio, Apple copiază de la producătorii android tot ce se poate copia
  O alta borboroseala marca idevice

 • real

  eu zic ca, fac o greseala…din punctul meu de vedere.

 • RaduD

  Mie mi se pare extrem de comod sa folosesc AirPods in locul castilor cu fir. Nu as vrea sa se mai revina la portul de 3,5 mm…

 • GicaContra

  Daca or sa faca o schimbare de design si nu o sa mai aiba loc in carcasa ar fi de inteles..i7 a fost identic cu alte 2 modele..

 • Daniel

  Articol de 2 lei…

 • Srb Srb

  Apple nu a copiat motorola calm, nu aveau de ce, au scos jack cand au fost castile airpods si W1 chip gata+airplay 2 gata. Dupa apple deja plutonul
  Nu vezi ca dupa ce intra Apple in joc, restul lumii dupa ei?!

 • Srb Srb

  corect, pt day to day use sunt THE BEST, mai trebuie sa ofere gestures pt volum si vor fi perfecte..

 • Srb Srb

  afara cam da, dar inauntru nu

 • Srb Srb

  ca si poza ta

 • V.P

  Srb doar pune botul la propaganda Apple , cunosc propaganda asta inainte de a te face tu postac Apple ;))).

 • V.P

  Ceeeee ??? Castile AirPods care au ajuns pe piata la cateva luni dupa lansarea iPhone castrat si la un an dupa lansarea IconX ,, mor de ras 👻👻👻

 • V.P

  Gestures precum au castile celor de la Samsung , cand vor avea vei spune ca gesturile Samsung sunt mizerii iar cele Apple mirifice ,, patetic !!

 • Srb Srb

  nu am zis NICIODATA ca iconx sunt mizerabile din acest punct de vedere, ba chiar am zis ca este singurul lucru ce au bun si le-ar trebui si astora cu airpods

 • Srb Srb

  iconx sunt doar niste casti clasice wireless cu hdd in device…nu are ideea de conectare w1 chip etc, momentan

 • V.P

  W1 ??? Etc ,, slab rau .

 • Srb Srb

  Nope, calitatea audio este acolo cu pretul
  Conectivitatea a fost inventia apple si a acelui an