Samsung Galaxy S9 – ce va Copia de la iPhone 7

Samsung Galaxy S9 va copia de la iPhone 7 una dintre functiile de care compania coreeana a ras cel mai mult in cursul toamnei anului 2016, cand a fost anuntata.

Samsung Galaxy S9 va copia de la iPhone 7 una dintre schimbarile de care compania Samsung a ras in toamna anului trecut cand telefonul companiei Apple a fost lansat pe pietele globale. Vorbim despre un nou paradox pentru cei de la Samsung, ei avand obiceiul de a copia de la Apple cam tot ceea ce poate fi copiat, astfel ca Samsung Galaxy S9 va avea o noua schimbare pe care nu doar compania coreeana a facut-o.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat fara un port audio de 3.5mm de catre compania Samsung, asa cum am vazut si la iPhone 7 anul trecut, cand multe companii au ras de Apple. De la Google si pana la Huawei, sau Samsung, toate au urmat compania americana, iar acum Samsung Galaxy S9 va rupe traditia telefoanelor Samsung premium care au un port audio de 3.5mm integrat de catre producator.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt in momentul de fata in dezvoltare, iar pentru fiecare exista cate un model care are cititor de amprente in ecran si unul care nu are. Desi Samsung testeaza modele ale Samsung Galaxy S9 care au o asemenea schimbare integrata, se pare ca versiunea finala a telefonului nu va fi lansata cu un cititor de amprente in ecran, ci in carcasa telefonului.

Samsung Galaxy S9 Copia iPhone 7

Samsung Galaxy S9 – iata ce va copia de la iPhone 7

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un design modificat pentru carcasa, dar nemodificat pentru partea frontala, deci aici nu vom vedea vreo schimbare din vreun punct de vedere. Pe partea de dimensiuni se pare ca lucrurile vor ramane deasemenea, in mare, neschimbate fata de Samsung Galaxy S8, compania Samsung dorind ca Samsung Galaxy S9 sa nu difere chiar atata de mult fata de vechiul mode.

Samsung Galaxy S9 este deasemenea testat si intr-o versiune care are camera 3D integrata pentru un sistem de recunoastere faciala similar celui Face ID din iPhone X. Separat, Samsung Galaxy S9 va avea o camera principala duala formata din doi senzori a cate 16 megapixeli fiecare, camera frontala urmand a avea 12 megapixeli, deci aici vorbim despre un upgrade majora in raport cu actualele modele.

Samsung Galaxy S9 vfara port audio de 3.5mm poate parea greu de crezut de catre fanii companiei Samsung, insa realitatea ne spune ca acest lucru este perfect plauzibil acum. Cei de la Samsung nu prea mai au spatiu intern pentru a implementa componente noi, asa ca sunt nevoiti sa renunte la unele dintre cele vechi, precum portul audio de 3.5mm, pentru a oferi noi tehnologii in Samsung Galaxy S9.