WhatsApp a fost Actualizata in Aceasta Seara

WhatsApp a fost actualizata in aceasta seara de catre compania cu acelasi nume, utilizatorii iPhone putand folosi noua versiune chiar acum dupa instalare.

WhatsApp este aplicatia cu cel mai mare numar de utilizatori activi la nivel global, ea fiind actualizata in aceasta seara de catre compania americana care este detinuta de catre cei de la Facebook.

WhatsApp a fost actualizata pentru a rezolva probleme de functionare, deoarece in lista oficiala de schimbari sunt mentionate exact aceleasi noutati precum in versiunea anterioara, deci nu vorbim de altceva.

WhatsApp continua sa extinda functia care permite stegerea mesajelor trimise accidental, asa ca daca inca nu o aveti disponibila, ar trebui sa apara.

  • Live location: now you can share your location in real-time with family and friends. Open any chat, tap the + icon > location, and tap “Share Live Location” to get started.
  • Fixed an issue that was preventing some message notifications from appearing on iOS 11.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar aplicatia pentru iPhone este disponibila pentru descarcare gratuita din aceasta pagina chiar acum.

WhatsApp Actualizata