eMAG Suna Clientii pentru a Confirma Livrarile iPhone X

eMAG a inceput sa-si notifice clientii cu privire la livrare comenzilor pentru telefoanele iPhone X pe care acestia le-au comandat prin magazinul online.

eMAG a inceput astazi sa sune clientii care au comandat iPhone X vinerea trecuta pentru a confirma comenzile facute si pentru a-i anunta in legatura cu termenele de livrare pentru telefoane. Spun termene de livrare, pentru ca eMAG va livra la date diferite telefoanele iPhone X comandate de catre clienti, prin aceasta pagina, iar asta in functie de locatia in care se afla fiecare, Bucurestiul avand prioritate pentru ca aici ajunge stocul total.

eMAG i-a anuntat pe cei care au precomandat iPhone X cu livrare in Bucuresti, sau ridicare din showroom-urile din capitala, ca vor primi/ridica telefonul in data de 3 noiembrie. Cei care au ales livrarea in alta localitate, sau ridicarea dintr-un showroom eMAG din alta localitate vor primi/ridica telefoanele incepand cu data de 4 noiembrie, lucru normal, avand in vedere ca telefoanele trebuie livrate in alta locatie.

eMAG permite plata telefoanelor iPhone X la curieri, sau direct in showroom-uri, in functie de metoda de plata aleasa, aici nefiind probleme pentru majoritatea lumii. Desi cei de la eMAG n-au facut public prea multe anunturi cu privire la livrarile comenzilor pentru iPhone X, era de asteptat ca unitatile sa ajunga la clienti incepand din data de 3 noiembrie, cel putin la cei care locuiesc in capitala, acolo unde a ajuns stocul initial.

eMAG va mai continua sa sune clientii care au precomandat iPhone X pentru a-si da seama daca din comenzile totale inregistrate exista si unele care nu mai trebuie livrate, dar e putin probabil ca cineva sa renunte. Chiar daca exista persoane care au facut mai multe comenzi in mai multe magazine pentru a fi sigure ca primesc un iPhone X in 3 noiembrie, daca vor renunta la comanda, fie ca e de la eMAG, sau alt magazin, va exist acu siguranta alt client care se va bucura de o livrare mai rapida.

eMAG livrare iPhone X

37 COMENTARII

  1. sa incercati sa raspundeti ca sa confirmati, altfel se trece la urmatoarea precomanda ce nu a intrat initial pt livrarea in weekend

  2. off, m-ai mai pus odata cu 7 jet black, DAR NICIO PROBLEMA, dar o sa fac dupa ce setez tot,deci o sa fie probabil 2 sau 3 noaptea in functie de cand ajung
    Cu iDEVICE ON SCREEEN

  3. Sunat azi de Emag, se va livra vineri pe 3, varianta Silver, in conditiile in care aparatul a fost comandat, la cateva ore dupa varianta Space Grey, tot la Emag….

  4. ma bucur. Chiar sper toata lumea de aici sa isi primeasca mizeria overpriced :D:D:D cum spun androistii cu telefoane de 100$

  5. Eu am facut precomanda la 10:01 si am fost sunat de catre cei de la eMag. Am facut comanda cu ridicare din showroom, dar nu sunt din Bucuresti. Nu am inteles exact cand il voi primi, daca pe 03.11 sau 04.11. Mi-a spus ca in data de 03.11 va fi livrat catre showroom, probabil in 03.11 va pleca din Bucuresti catre showroom si atunci cel mai probabil il voi ridica sambata dimineata sau vineri spre seara.

  6. I s-a updatat comanda cuiva cu data estimativa de livrare din cei care au fost sunati de emag? M-au sunat acum vreo 2 ore si am confirmat, dar tot nu imi apare nicio data estimativa in detaliile comenzii.

  7. Dintre cei care ati fost sunați de eMAG, au fost si persoane care au efectuat plata cu cardul, sau doar cei care au optat pt plata ramburs au fost sunați pt confirmare?
    Intreb pt ca eu am comanda plasata 09:57 /plata acceptata 09:59 si ma gândesc ca am prins “fereastra de aur” cu livrare 03.11, însă nu am fost sunat azi…
    Fingers crossed ??

  8. Poate posta cineva nr de tel de la care a fost sunat? Am primit si eu un apel azi de pe un numar de tel fix, insa nu am putut raspunde, si nu m-a mai sunat…

  9. Mie mi-a venit un mesaj de la orange

    Comanda ta este in curs de procesare. Te tinem la curent cu evolutia ei.

    Ce sa însemne asta comanda făcută in orange shop

  10. Emag e singurul care livreaza pe 4 in afara Bucurestiului. Cei de la Flanco aveau deja stoc fizic de ieri in magazine, si livrare pe 3 dimineata. Nu inteleg de ce eMag livreaza sambata…..

  11. pai bine bine.. dar pentru Brasov cand?? adica vreau si eu o siguranta sa vad cand vine, ca tot sun tot intreb si nimeni nu stie ce sa imi spuna.. am facut precomanda vineri dimineata si totusi.. nu am primit nici un detaliu

  12. Eu am sunat acum 5 minute la eMAG și mi-a spus că nu au informații cum că produsele au intrat pe stoc și nu se știe când vor începe livrarile…

  13. Cei de la emag sunt niste neseriosi. Am facut precomanda si l-am platit (plata acceptata). Si acum nu ii mai intereseaza si nu isi respecta obligatiile.. sun la help center nimeni nu stie nimic… merg la showroom imi spun sa am rabdare ( in conditiile in care la showroom ul din Cluj este deja expus telefonul de vineri dimineata ). Daca stiam cat sunt de neseriosi cu siguranta comandam din alta parte.

  14. mie mi-a zis fix acum una de la emag ca inca nu au primit niciun iPhone X si ca nu stie nimic. Si-a primit careva telefonul pana acum??