iPhone X – Adauga Decupajul pe ORICE iPhone

Decupajul iPhone X poate fi adus pe orice telefon iPhone cu ajutorul acestui mic truc multumita caruia puteti testa schimbarea oferita de catre cei de la Apple.

iPhone X are un decupaj in ecran, stiti cu totii acest lucru, iar unii dintre voi ati spus cat de putin va place aceasta schimbare a Apple. Daca doriti totusi sa incercati decupajul pe telefonul vostru pentru a vedea cum ar putea arata el daca ati avea iPhone X, acum o puteti face.

Vorbim despre o metoda foarte simpla de a adauga un decupaj ca al iPhone X pe orice model de iPhone al companiei Apple. Totul are la baza un simplu website care permite aplicarea unui wallpaper pentru telefoanele noastre, acesta avand o portiune speciala care imita decupajul.

Avand in vedere ca vorbim despre un wallpaper, acest decupaj nu va fi afisat in orice aplicatie, ca in cazul iPhone X, ci doar in LockScreen sau ecranul principal. Nu veti avea parte de o experienta 100% identica cu cea oferita de catre iPhone X, insa veti putea experimenta intr-o anumita masura decupajul sau si pe iPhone.

Puteti descarca wallpaper-urile speciale din aceasta pagina si va puteti “da mari” ca aveti telefoane care seamana cu ceea ce se gaseste in iPhone X.

iPhone X wallpaper decupaj iPhone

7 COMENTARII