iPhone X – Face ID Poate fi Pacalit de Gemeni

iPhone X poate fi pacalit destul de usor de catre fratii gemeni, compania Apple nereusind sa ofere protectie completa pentru chiar toti utilizatorii telefonului.

iPhone X are Face ID prezentat de catre compania Apple ca fiind un sistem biometric de recunoastere faciala care ar trebui sa fie superior Touch ID si altor sisteme similare. Compania Apple a spus deasemenea ca sansele ca Face ID sa fie pacalit de un frate geaman nu sunt mari, insa ele exista, dar probabil putini credeau ca sistemul celor din Cupertino poate fi pacalit chiar atat de usor de catre o persoana care seamana cu noi.

In clipurile video de mai jos veti vedea intai cat de usor poate fi pacalit Face ID pentru a debloca iPhone X de catre fratele geaman al unei persoane, iar mai apoi ca sistemul nu prea functioneaza cu oricine. Este de altfel si usor de inteles de ce Face ID ar face deblocarea rapida pentru unele persoane si deloc pentru altele, sistemul fiind gandit pentru a oferi un anumit grad de siguranta, insa iPhone X nu e complet protejat.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma gandeam Face ID poate fi pacalit chiar atat de usor de unele persoane care detin iPhone X, insa rezultatele contrasteaza in functie de test. Compania Apple va incerca cu siguranta sa convinga lumea ca Face ID este sigur si ca unele probleme de acest gen n-au validitate, dar si ca iPhone X nu este 100% securizat, ci doar mai bine decat Touch ID, insa nu si impotriva fratilor sau surorilor gemeni/gemene, asa ca trebuie sa stiti si asta.