Steve Jobs – Povestea din Spatele celei mai Faimoase Poze

Povestea din spatele celei mai faimoase poze cu binecunoscutul co-fondator Apple, Steve Jobs, este explicata de catre fotograful care a realizat cu foarte mult timp in urma. Steve Jobs ura fotografii, conform unei persoane care facea parte din echipa de PR a celor de la Apple, asa ca fotograful a trebuit sa devina putin inventiv in sedinta foto.

Fotograful l-a facut pe Steve Jobs sa isi imagineze ca se afla intr-o cu totul alta locatie decat cea in care se inregistra fotografia, iar asa a iesit poza pe care probabil ati vazut-o peste tot pe internet. Intreaga sedinta foto a durat foarte putin, iar Steve Jobs a afirmat la final ca aceasta a fost cea mai buna poza care i-a fost facuta vreodata.

Mai mult detalii aveti in clipul video de mai jos.

Articolul precedentiPhone X – Noi UNBOXING-uiri si Impresii Trunchiate
Articolul următoriPhone X – Primele Probleme cu Ecranul OLED
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.