iPhone X – Face ID si Doua Probleme Majore

iPhone X are doua probleme ale Face ID demonstrate de catre persoanele care au testat noul sistem de recunoastere faciala al companiei Apple inaintea lansarii.

18

iPhone X a ajuns la foarte multi revieweri din SUA in cursul ultimei saptamani, iar desi multi au petrecut putin timp cu noul telefon al companiei Apple, asta nu i-a oprit sa il testeze in detaliu. Mai jos avem un clip video in care o binecunoscuta publicatie americana, care a fost ignorata de Apple dupa ce a prezentat un iPhone 4 pierdut intr-un bar, prezinta iPhone X intr-un preview lung, dar cu multe dezvaluiri.

iPhone X are demonstrate foarte multe functii, incslusiv Face ID, iar in testarea sistemului de recunoastere biometrica a fost testata inclusiv capacitatea de deblocare cu ochii inchisi. Cei de la Apple au spus ca acest lucru ar fi imposibil cu Face ID multumita securitatii implementate pentru sistem, insa in clipul video de mai jos puteti vedea ca iPhone X poate fi deblocat cu ochii inchisi, cel putin teoretic.

iPhone X este deblocat in aceste conditii fara a ni se arata efectiv ca se face asta cu ochii inchisi, asa ca ramane ca fiecare sa creada, sau nu, publicatia pentru afirmatiile pe care le face reviewerul. iPhone X permite deblocarea prin Face ID fara sa avem ochii deschisi si sa ii acordam atentie, dar in aceasta situatie functia de verificare a atentiei nu ar fi fost deactivata, deci teoretic totul ar fi o problema a sistemului.

iPhone X ne arata deasemenea si ca Face ID are nevoie de mai mult de cateva ore pentru a recunoaste in mod eficient fata unei persoane, lucru pe care lumea inca nu l-a inteles. Separat, se pare ca nici machiajul puternic cu dioxid de titan in compozitie nu permite patrunderea razelor cu infrarosu din camera TruDepth, deci iPhone X nu poate crea o harta a fetei noastre si nu poate facilita deblocarea.

Testing the Apple X Face ID

We've got the iPhone X in the studio and are testing just how easily we can fool Face ID

Publicată de Gizmodo pe Marţi, 31 octombrie 2017