iPhone X – Face ID si Doua Probleme Majore

iPhone X are doua probleme ale Face ID demonstrate de catre persoanele care au testat noul sistem de recunoastere faciala al companiei Apple inaintea lansarii.

iPhone X a ajuns la foarte multi revieweri din SUA in cursul ultimei saptamani, iar desi multi au petrecut putin timp cu noul telefon al companiei Apple, asta nu i-a oprit sa il testeze in detaliu. Mai jos avem un clip video in care o binecunoscuta publicatie americana, care a fost ignorata de Apple dupa ce a prezentat un iPhone 4 pierdut intr-un bar, prezinta iPhone X intr-un preview lung, dar cu multe dezvaluiri.

iPhone X are demonstrate foarte multe functii, incslusiv Face ID, iar in testarea sistemului de recunoastere biometrica a fost testata inclusiv capacitatea de deblocare cu ochii inchisi. Cei de la Apple au spus ca acest lucru ar fi imposibil cu Face ID multumita securitatii implementate pentru sistem, insa in clipul video de mai jos puteti vedea ca iPhone X poate fi deblocat cu ochii inchisi, cel putin teoretic.

iPhone X este deblocat in aceste conditii fara a ni se arata efectiv ca se face asta cu ochii inchisi, asa ca ramane ca fiecare sa creada, sau nu, publicatia pentru afirmatiile pe care le face reviewerul. iPhone X permite deblocarea prin Face ID fara sa avem ochii deschisi si sa ii acordam atentie, dar in aceasta situatie functia de verificare a atentiei nu ar fi fost deactivata, deci teoretic totul ar fi o problema a sistemului.

iPhone X ne arata deasemenea si ca Face ID are nevoie de mai mult de cateva ore pentru a recunoaste in mod eficient fata unei persoane, lucru pe care lumea inca nu l-a inteles. Separat, se pare ca nici machiajul puternic cu dioxid de titan in compozitie nu permite patrunderea razelor cu infrarosu din camera TruDepth, deci iPhone X nu poate crea o harta a fetei noastre si nu poate facilita deblocarea.

Testing the Apple X Face ID

We've got the iPhone X in the studio and are testing just how easily we can fool Face ID

Publicată de Gizmodo pe Marţi, 31 octombrie 2017

18 COMENTARII

  1. Clar,daca faci update uri la fata se vede ca iti cere parola ca sa invete si sa stocheze,dupa care merge iar
    F inteligent

  2. Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati
    am de ales intre iphone X sau ipad 10.5 , avand in vedere ca am iphone 6s plus si un ipad mini 1 ce imi recomandati sa iau ?

  3. 6s plus inca mai merge, dar ipad mini 1 acela este antic rau
    Diferenta cea mai mare o sa o vezi intre ipad mini 1 vs ipad 10.5″
    Daca folosesti zilnic si ipad si iphone, atunci mergi si cumpara ipad 10.5″
    Beneficiezi pe langa performante, de un display net superior, iOS11
    Daca ipad il folosesti doar ocazional, atunci mergi pe iphone x

  4. cum sa nu???? TOATA LUMEA SPUNE CA MERGE cel mai bine, nimeni nu bate faceID pe noapte…unii au dat pana si luminozitatea la minim a telefonului si merge SUPERB
    Serios , macar ai cautat?

  5. Ai citit bine: trebuie să renunți la machiajul puternic cu dioxid de titan în compoziție, dacă vrei să îți deblochezi iPhone-ul X.
    Problema ar putea fi că fără machiaj, ți se va crăpa sticla de pe iPhone când îl vei privi…
    Grea situație!

  6. Eu acuma seara plec in Liverpool pentru a prinde Șansa ca mâine dimineața la 8 sa pot cumpara un iPhone X deoarece la Pre-order nu am avut nici o șansa. Am iPhone 6 Plus acuma și de decis între negru space grey și silver.

  7. După ce ne-au luat amprentele, acum le dăm și trăsăturile feței. Nu sună cam ciudat? Oare nu stochează cineva toate datele astea undeva pentru a le putea folosi în viitor. De exemplu ceva servicii secrete… Nu știu. Mie mi se pare foarte ciudat.