iPhone X a fost Lansat mai Devreme decat Trebuia

iPhone X a fost lansat mai devreme decat trebuia, compania Apple chinuindu-se mult pentru a finaliza telefonul si a-l putea aduce pe piata in 2017.

iPhone X a fost lansat mai devreme decat trebuia, compania Apple avand planuri complet diferite pentru acest telefon in momentul in care a inceput sa-l dezvolte in vederea lansarii pe pietele globale. Conform unui vicepresedinte al companiei Apple, iPhone X a fost lansat cu aproximativ 1 an mai devreme decat cei din Cupertino, da ati citit bine, anul asta trebuia sa avem doar iPhone 8, ceea ce ar fi distrus Apple.

iPhone X a venit totusi, pentru ca undeva in Cupertino cineva a gandit ca aniversarea a 10 ani de iPhone nu trebuie facuta cu o ciorba reincalzita a treia oara, ci cu un telefon mai decent. Sau poate ca acum vicepresedintele celor de la Apple incearca sa prezinte iPhone X ca o realizare majestica a Apple, care s-a grabit sa-l aduca pe piata si daca mai are probleme, ar trebui sa le trecem cu vederea si sa ne multumim cu el ca exista.

N-as putea sa va spun pe ce anume sa va bazati din ceea ce spune vicepresedintele Apple, insa un lucru este clar, iPhone X nu ar fi trebuit sa ajunga acum pe piata, ci abia peste inca un an de zile. Daca aceasta afirmatie este adevarata, atunci s-ar explica problemele enorme cu stocurile pentru iPhone X pe care le au cei de la Apple, telefonul fiind extrem de greu de gasit in ziua lansarii, daca mai poate fi gasit undeva.

iPhone X a fost lansat mai devreme decat trebuia

iPhone X este prezentat de vicepresedintele Apple ca solutia salvatoare pentru un an in care iPhone 8 ar fi fost depasit in vanzari pana si de Huawei, care abia asteapta sa intreaca Apple in vanzarile smartphone. Totusi, Apple crede ca iPhone X poate rezolva aceasta problema, dar nefiind disponibil in stoc, e cam greu sa vinzi ceva, in ciuda faptului ca in China benzile de productie produc camere constant.

“Apple had “the line of sight” for a 2018 iPhone X launch, “but with a lot of hard work, talent, grit, and determination we were able to deliver them this year”. Quite frankly, this program was on such a fast track to be offered [and] enabled this year. We had to lock [the design] very, very early. We actually locked the design, to let you know, in November 2016.”

iPhone X grabit pentru lansare de catre Apple ar putea avea probleme destul de mari, dar oare mai conteaza asta cand tii in mana telefonul cu un ecran atat de mare ? Ce conteaza ca ai un decupaj urat, ca Face ID ba merg,e ba nu, sau ca ecranul mai afiseaza culori diferite decat trebuie, desi asta e o problema generala a OLED, important e ca iPhone X a fost lansat in 2017 cu mult chin.

iPhone X a avut parte de review-uri mixte din partea presei care si-a aratat nemultumirea vis-a-vis de faptul ca a folosit prea putin telefonul pentru a-si face o parere clara vis-a-vis de el. Clientii vor ramane cu o imagine si mai trunchiata, pentru ca iPhone X schimba din nou lucrurile, dar nu neaparat in bine pentru toata lumea.

iPhone X lansat devreme