Apple se Lauda cu Review-urile pentru iPhone X

Apple se lauda cu primele review-uri facute pentru iPhone X de catre publicatiile americane care l-au folosit pentru mai putin timp decat ar trebui.

Intr-o miscare destul de surprinzatoare pentru compania Apple, astazi cei din Cupertino au inceput sa se laude cu primele iPhone X reviews. In imaginea animata de mai jos aveti cateva dintre citatele pe care compania Apple le-a extras din materialele unor publicatii importante care au testat iPhone X.

In ciuda faptului ca iPhone X a fost oferit acestor publicatii pentru doar 24 de ore, in majoritatea cazurilor, Apple este mandra de ce a realizat. Desi in multe review-uri sunt criticate functiile cheie ale iPhone X, precum Face ID sau noul ecran OLED, Apple prezinta doar lucrurile bune.

Apple promoveaza doar ceea ce au laudat unele publicatii mari in legatura cu iPhone X, nu si ceea de a avut de spus youtuberii despre el. iPhone X este un telefon al multor schimbari pentru compania Apple, iar aici nu ne referim doar la dispozitiv in sine, ci si la lansarea organizata pentru el.

iphone x review apple