Apple Anunta o Noua Schimbare pentru Apple ID-uri

Apple a anuntat o noua schimbare foarte importanta pentru Apple ID-urile pe care le folosim zilnic impreuna cu iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Compania Apple a anuntat o noua schimbare pentru Apple ID-urile pe care le folosim cu iPhone si iPad pentru a instala aplicatii si a utiliza iCloud, la nevoie. Incepand de astazi, cei de la Apple permit schimbarea adresei de email principale folosite pentru un Apple ID, cele proprii pentru @icloud.com sau @me.com putand fi utilizate.

Apple permitea pana acum doar folosirea de adrese de email terte pentru a face sau folosi un Apple ID, insa incepand de astazi permite si folosirea serviciului propriu de email. Daca aveti un Apple ID facut cu o adresa de email la Yahoo!, sau Gmail, atunci acum o puteti schimba cu una pe care o aveti la Apple, fie ca e pe domeniul icloud.com, sau me.com.

Apple spune ca adresa de email poate fi schimbata fie din iPhone si iPad, fie prin website-ul dedicat Apple ID-urilor, procedura in sine fiind foarte simpla. Compania Apple spune totusi ca dupa efectuarea acestei modificari nu vom mai putea reveni la o adresa de email a unui furnizor tert, asa ca nu va recomand sa va bateti capul cu aceasta modificare.

Daca totusi sunteti interesati sa o faceti, Apple explica aici procedura.

Apple ID adresa email