AirPower va fi mult mai Scump decat ar Trebui

AirPower are pentru prima oara dezvaluit posibilul pret pe care compania Apple ar putea sa il perceapa pentru accesoriul dedicat incarcarii wireless a produselor sale.

AirPower, noul pad de incarcare dezvoltat de catre compania Apple, a fost listat in cursul zilei de ieri de catre un website european la un pret mult prea mare decat ar trebui sa fie. Mai exact, AirPower a fost listat la un pret de peste 200 de euro in Polonia, insa in Apple Store SUA el ar trebui sa fie vandut la preturi care se apropie de valoarea de 200 de dolari, conform celor care au facut listarea zilele trecute.

AirPower are practic integrate trei incarcatoare wireless intr-unul singur, pentru ca permite incarcarea iPhone, AirPods si Apple Watch, deci un pret de 200 de dolari n-ar fi greu de crezut. Apple vinde incarcatoarele celor de la Mophie cu preturi de 60 de dolari per bucata, deci o unitate care include 3 alte pad-uri de incarcare si costa 200 de dolari este perfect plauzibila, AirPower fiind unic prin ceea ce face.

AirPower functioneaza doar cu iPhone 8, iPhone X, Apple Watch 3 si noua versiune a castilor AirPods, insa Apple nu a spus daca poate incarca mai multe telefoane sau ceasuri simultan. Apple a demonstrat incarcarea fiecarui tip de produs cu AirPower, asa ca e posibil ca doar aceasta situatie sa fie posibila, iar in acest caz 200 de dolari pe un incarcator nu justifica pretul nici daca ai cate un produs din fiecare categorie.

AirPower va fi lansat de catre compania Apple in urmatoarele luni, dar deocamdata nimeni nu are o data clara la care el urmeaza sa ajunga pe pietele globale.

AirPower scump