Apple Watch 3 – Autonomia pentru Apple Music prin 4G

Apple Watch 3 are autonomia pentru Apple Music dezvaluita de catre compania Apple in cazul utilizarii folosind o conexiune 4G de internet mobil pentru ascultare.

Apple Watch 3 are parte de noutati multumita watchOS 4.1, insa aici ne referim doar la modelele care au 4G integrat, compania Apple implementand cateva schimbari pentru ele cu actualizarea. Mai exact, acum Apple Watch 3 permite ascultarea de muzica prin Apple Music folosind o conexiune 4G, deci nu mai vorbim de limitarea care leaga ceasul de iPhone, iar in aceste conditii autonomia ceasului va fi de pana la 7 ore.

Apple Watch 3 ar trebui sa functioneze maxim 7 ore cand ascultam Apple Music prin 4G, conform companiei Apple, deci teoretic ar trebui sa fie suficient pentru o zi intreaga de utilizare. Apple Watch 3 ar trebui sa functioneze maxim 10 ore cand ascultam muzica din spatiul sau intern de stocare, deci in cazul utilizarii unei conexiuni 4G autonomia scade cu pana la 3 ore de utilizare, lucru normal, de altfel.

Apple Watch 3 ofera o durata de functionare de doar pana la 5 ore daca ascultam radio prin Apple Music folosind 4G, deci in aceasta situatie autonomia scate si mai mult. Totusi, cei de la Apple spun ca autonomia variaza in functie de conditiile de utilizare ale Apple Watch 3 prin 4G, dar si de tipul de retea pe care o folosim, sau puterea semnalului in zona in care ne aflam, asa ca rezultatele vor fi diferite pentru clienti.

Apple Watch 3 poate fi cumparat in momentul de fata din Romania prin aceasta pagina.

Apple Watch 3 autonomia apple music 4g