Google Pixel 2 – Unitati Livrate Fara Android

Google a inceput sa Livreze telefoane Google Pixel 2 fara sistem de operare Android instalat, clientii descoperind cu stupoare ca nu pot folosi telefoanele.

Google Pixel 2 are parte d enoi probleme, telefoanele asamblate de catre compania HTC fiind livrate catre unii clienti fara sistemul de operare Android instalat. Da, ati citit bine, unii clienti care au cumparat Google Pixel 2 reclama faptul ca au primit telefoanele fara sistemul de operare Android instalat, ceva ce nu ar fi trebuit sa se intample.

Google Pixel 2 sufera practic de pe urma unui proces impropriu de verificare a calitatii telefoanelor, sau mai bine spus, de lipsa completa a verificarii telefoanelor inainte de livrare. Unele telefoane Google Pixel 2 XL livrate catre clienti afiseaza un mesaj de eroare cu textul can’t find valid operating system si lucrurile se opresc acolo, pentru ca utilizatorii nu prea mai au ce sa faca.

Google Pixel 2 nu permite instalarea Android chiar atat de simplu pe aceste unitati, iar singura solutie pentru problema este inlocuirea completa a unitatilor primite. Cei de la Google inlocuiesc telefoanele Google Pixel 2 XL care nu au sistem de operare instalat, insa lipsa unei verificari de calitate sugereaza faptul ca HTC nu s-a prea preocupat de telefoane.

Google Pixel 2 XL este primul telefon mobil de la un producator important care este livrat fara sistem de operare, dar precedentul nu este unui bun pentru Google. Avand in vedere ca Google vrea sa devina un producator serios de smartphone-uri, e nevoie ca problemele acestea cu Google Pixel 2 sa fie date uitarii rapid de companie.

Google Pixel 2 android instalat