iPhone X – Timpi de Livrare Imbunatatiri la Apple

iPhone X are timpii de livrare avansati la compania Apple, noul telefon urmand a ajunge mult mai repede in mainile clientilor dornici sa-l foloseasca.

iPhone X are timpi de livrare serios imbunatatiti la compania Apple, noul telefon al celor din Cupertino fiind acum livrat in 3 – 4 saptamani de la plasarea comenzii online. Pana astazi timpii de livrare ai iPhone X la compania Apple erau de 5 – 6 saptamani, deci vorbim despre o imbunatatire majora pentru cele mai importante piete de pe glob, si nu numai.

iPhone X comandat acum de la compania Apple ar trebui sa ajunga pana in decembrie la clienti, deci cu suficient timp inaintea Craciunului, asa cum ar dori toata lumea. Desi inainte vorbeam despre timpi de livrare foarte mari pentru iPhone X cumparat de la compania Apple, cresterea productiei in China pare sa se resimta in stocurile pentru telefoane.

iPhone X a avut recent inclusiv termene de livrare avansate pentru clientii care au plasat deja comenzi, compania Apple anuntandu-si clientii ca-si vor primi tlefoanele mai devreme. Aceasta este o surpriza foarte mare pentru cei care au cumparat iPhone X asteptand sa-l primeasca saptamana viitoare, dar il vor primi chiar maine.

iPhone X va fi lansat oficial maine in 55 de tari de pe glob, inclusiv in Romania, insa separat de tara noastra, in multe alte locatii au fost avansate livrarile pentru telefoanele Apple. In Romania vorbim despre intarzierea unor livrari, sau livrarea iPhone X nu in data de 3 noiembrie, ci abia incepand din 4 noiembrie, inclusiv in Bucuresti.

iPhone X este asteptat de mii de romani care au plasat precomenzi la mai toate magazinele online din tara care au avut telefonul disponibil, insa doar unele vor incepe livrarile de maine.

iPhone X timpi livrare Apple 1