iPhone X are Cozi URIASE la Magazinele Apple

iPhone X are cozi uriase la magazinele Apple, fanii calcandu-se in picioare pentru a putea cumpara noul telefon al companiei americane in ziua lansarii.

iPhone X are parte de cozi uriase la magazinele Apple din Asia in momentul de fata, noul telefon fiind asteptat de de valuri peste valuri de oameni care fie asteapta sa-si preia comenzile, fie sa cumpere telefoanele. Puteti vedea in clipurile video de mai jos ca angajatii Apple abia fac fata in unele locatii numarului foarte mare de clienti care vor sa cumpere iPhone X, iar situatia din Asia se va repeta in SUA si alte zone.

iPhone X este asteptat de milioane de clienti din lumea intreaga la care ar trebui sa ajunga maine precomenzile facute vinerea trecuta, insa asta nu inseamna ca nu vedem si cozi in fata magazinelor. Dupa cum puteti observa deja, nu conteaza ca ne aflam in noiembrie, lumea sta la coada pentru a cumpara iPhone X, un telefon cu un pret de peste 1000 de dolari, care e mai dorit decat iPhone 8 lansat in luna septembrie.

Queue for iPhone X launch outside Apple store along Orchard Road

"I want to sell it for income … I will even sell my slot if someone offers me": Student in the scrum for the #iPhoneX.(Video: Milton Sau)

Publicată de CNA pe Joi, 2 noiembrie 2017

iPhone X are parte de un succes uimitor si sunt complet surprins ca lumea se calca in picioare pentru a ajunge in fata magazinelor Apple si a cumpara noul telefon de la cei din Cupertino chiar acum. M-as fi asteptat sa vad ceva mai putine persoane pentru lansarea iPhone X, insa se pare ca nici macar fragmentarea bazei de clienti nu tine lumea departe de experienta de a sta la coada pentru a cumpara un iPhone.

iPhone X genereaza cozi uriase in fata magazinelor Apple

iPhone X are cozile formate peste noapte in unele locatii, despre spre dimineata sutele de persoane care asteapta lansarea vor mai avea alte sute alaturate pentru a cumpara telefoanele. Vorbim aici despre Tokio si Singapore, doua orase in care iPhone X are foarte multi fani, din cate se pare, insa in Hong Kong, sau Australia ar trebui sa fie o sitautie similara in momentul de fata inaintea lansarii oficiale a telefonului.

Queue for iPhone X at Apple store in Orchard Road

"You need breathing space!": Apple staff to throngs of jostling people outside the Apple store at Orchard Road, a day before the #iPhoneX launches in Singapore.(Video: Milton Sau)

Publicată de CNA pe Joi, 2 noiembrie 2017

iPhone X este foarte scump si este cat se poate de clar ca unele dintre persoanele care staua cum la coada cumpara telefoanele pentru a le revinde pe website-urile de licitatii la preturi mai mari. Un student care astepta la coada in Singapore a recunoscut senin ca va vinde telefonul iPhone X pe care-l va cumpara pentru a face profit, fiind deasemenea dispus sa-si vanda si locul la coada pentru pretul potrivit.

iPhone X nu are deocamdata prezentate imagini de la alte cozi, insa ma astept ca tot ceea ce se vede mai sus sa fie similar si in Europa, sau SUA, unde exista deasemenea multi fani care cauta telefonul. Foarte multi dintre cei care stau acum la coada pentru a cumpara iPhone X vor astepta in continuare pentru refacerea stocurilor, compania Apple spunand ca in ziua lansarii vor fi putine telefoane in magazine.

UPDATE: Londra are deasemenea cateva sute de persoane la coada pentru lansare.

Apple Store Londra