Prima Pagina iPhone X iPhone X are DOUA Baterii Integrate de Apple

iPhone X are DOUA Baterii Integrate de Apple

iPhone X are doua baterii integrate in carcasa de catre Apple, acesta fiind primul iPhone cu o asemenea configuratie, oferita in premiera de americani.

iPhone X are doua baterii integrate de catre compania Apple in carcasa, noul telefon confirmand intr-o anumita masura zvonurile care au aparut inaintea lansarii sale cu privire la bateria oferita. Mai exact, inainte ca iPhone X sa fie lansat ni s-a spus ca Apple va integra o baterie mare in forma literei L in telefonul sau, iar acest lucru este partial adevarat, deoarece forma este respectata, dar sunt doua baterii.

iPhone X are doua baterii integrate in forma literei L de catre compania Apple, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum au fost asezate acestea in carcasa pentru a incapea cat mai bine. iPhone X este primul telefon mobil al Apple care are doua baterii integrate in carcasa si, cred, ca este singurul telefon mobil premium care are o asemenea configuratie pentru baterie, pentru ca alte telefoane au mai avut 2 baterii.

iPhone x doua baterii 1

iPhone X cu 2 baterii integrate, aparent separate una de cealalta, este o realizare uimitoare pentru compania Apple, mai ales ca foarte multa lume nu credea ca asa ceva este posibil. Dupa cum puteti vedea, vorbimd espre o prima dezasamblare facuta de catre un service pentru iPhone X in ideea de a ne arata ce se ascunde in interior, insa asteptam si altele profesioniste care sa ne ofere informatii suplimentare.

iPhone X are doua baterii integrate de Apple

iPhone X a fost confirmat de catre unele autoritati din China si SUA ca avand o baterie de 2700 mAh, insa se pare ca vorbim despre doua baterii de capacitate mai mica, care ar totaliza aceasta cifra. E posibil ca fiecare dintre ele sa aiba peste 1300 mAh, compania Apple evitand sa ofere informatii privind bateriile integrate in iPhone X, dincolo de detaliile pe care ni le spune privind autonomia oferita.

iPhone x doua baterii 2

iPhone X cu doua baterii ar putea initia o schimbare radicala pentru modul in care sunt integrate bateriile in telefoanele mobile, schimbarea celor de la Apple fiind una importanta pentru industrie. Desigur ca am putea gresi si ca acea baterie sa fie de fapt una singura, insa in baza imaginilor de acum, se pare ca iPhone X are de fapt doua baterii, asa ca e putin probabil sa aflam ceva diferit dupa dezasamblare.

iPhone X are o autonomie cel putin la fel de buna precum cea oferita de catre iPhone 8 Plus, compania Apple avand grija sa nu afecteze experienta de utilizare din acest punct de vedere. Pana la aparitia primelor dezasamblari profesioniste, ramanem doar cu aceste poze care ne arata bateriile folosite in iPhone X si cu foarte multe intrebari cu privire la schimbarile facute de catre compania Apple.

 • Srb Srb

  Asta a zis munchi KO de prin Aprilie

 • MrUnivers

  Bi turbo terminal

 • ni5to

  E valabila garantia daca il cumpar din sua telefonul?

 • Srb Srb

  1 an DA

 • Mihai V

  S-au schimbat termenii de garantie ? Am avut un 5s din state cu apple care+ si cand am avut o problema cu telefonul am fost refuzat din cauza ca a fost cumparat pe alt continent…… intr-un final am fost nevoit sa schimb butonul de power pe banii mei la un service
  Rectific, era vorba de un iphone 5, nu 5s ca mi-am adus mai bine aminte

 • bacelliviu

  s’apai nu au reusit un 3500-4000mah

 • Marius V

  E internationala

 • ni5to

  Am tot citit pe net treaba ca nu e valabila garanria in cazul in care ar fi nevoie de schimbarea aparatului.
  Si sunt in dubii pt ca pot lua din state iphone mai ieftin, dar mi e sa nu pierd mai mult

 • Marius Galbenusa

  Voi astia cunoscatorii de iphone-uri … care sunteti mari fani apple, ar trebui sa stiti ca ala nu e un iphone x vero.
  Toate iphone-urile au emblema apple in fata pe baterie.

 • E non-vero ?

 • Marius Galbenusa

  Te-a pus pe ganduri ?

 • Nu. Cum nici garanția unui produs cumpărat din Europa nu va fi valabilă in America sau in alt stat care nu este membru al Uniunii Europene. Pe pagina lor este specificat clar, negru pe alb. Citește acei termeni și condiții și nu te mai lua după alte persoane care nu știu despre ce vorbesc sau vorbesc din auzite.

 • Andrei C

  Cei de la iStyle, Numa gura e de ei. Așa ca un feedback. Le-am dat email pentru un iPhone 7 cu garanție valabilă. Mi-au răspuns ca problema mea a fost trimisa către departamentul service. Cu asta am rămas.

 • Cu cât va fi mai ieftin dacă îl cumperi din SUA.

 • ni5to

  Pai daca dolarul este 3.8 lei
  Cu totul vreo 4000 de lei