iPhone X are DOUA Baterii Integrate de Apple

iPhone X are doua baterii integrate in carcasa de catre Apple, acesta fiind primul iPhone cu o asemenea configuratie, oferita in premiera de americani.

iPhone X are doua baterii integrate de catre compania Apple in carcasa, noul telefon confirmand intr-o anumita masura zvonurile care au aparut inaintea lansarii sale cu privire la bateria oferita. Mai exact, inainte ca iPhone X sa fie lansat ni s-a spus ca Apple va integra o baterie mare in forma literei L in telefonul sau, iar acest lucru este partial adevarat, deoarece forma este respectata, dar sunt doua baterii.

iPhone X are doua baterii integrate in forma literei L de catre compania Apple, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum au fost asezate acestea in carcasa pentru a incapea cat mai bine. iPhone X este primul telefon mobil al Apple care are doua baterii integrate in carcasa si, cred, ca este singurul telefon mobil premium care are o asemenea configuratie pentru baterie, pentru ca alte telefoane au mai avut 2 baterii.

iPhone x doua baterii 1

iPhone X cu 2 baterii integrate, aparent separate una de cealalta, este o realizare uimitoare pentru compania Apple, mai ales ca foarte multa lume nu credea ca asa ceva este posibil. Dupa cum puteti vedea, vorbimd espre o prima dezasamblare facuta de catre un service pentru iPhone X in ideea de a ne arata ce se ascunde in interior, insa asteptam si altele profesioniste care sa ne ofere informatii suplimentare.

iPhone X are doua baterii integrate de Apple

iPhone X a fost confirmat de catre unele autoritati din China si SUA ca avand o baterie de 2700 mAh, insa se pare ca vorbim despre doua baterii de capacitate mai mica, care ar totaliza aceasta cifra. E posibil ca fiecare dintre ele sa aiba peste 1300 mAh, compania Apple evitand sa ofere informatii privind bateriile integrate in iPhone X, dincolo de detaliile pe care ni le spune privind autonomia oferita.

iPhone x doua baterii 2

iPhone X cu doua baterii ar putea initia o schimbare radicala pentru modul in care sunt integrate bateriile in telefoanele mobile, schimbarea celor de la Apple fiind una importanta pentru industrie. Desigur ca am putea gresi si ca acea baterie sa fie de fapt una singura, insa in baza imaginilor de acum, se pare ca iPhone X are de fapt doua baterii, asa ca e putin probabil sa aflam ceva diferit dupa dezasamblare.

iPhone X are o autonomie cel putin la fel de buna precum cea oferita de catre iPhone 8 Plus, compania Apple avand grija sa nu afecteze experienta de utilizare din acest punct de vedere. Pana la aparitia primelor dezasamblari profesioniste, ramanem doar cu aceste poze care ne arata bateriile folosite in iPhone X si cu foarte multe intrebari cu privire la schimbarile facute de catre compania Apple.