iPhone X – Incep Livrarile Primelor Unitati

iPhone X are livrarile primelor unitati initiate de catre compania Apple, clientii primind notificari pentru livrarea coletelor comandate de la magazine.

iPhone X incepe sa fie livrat pentru clientii care au facut precomenzi la compania Apple, cei din Cupertino anuntandu-si clientii cu privire la expedierea comenzilor prin firmele de curierat. Clientii Apple care au cumparat iPhone X de la compania Apple au inceput sa primeasca notificari care le spun ca pachetele au intrat in proces de livrare la curieri.

iPhone X este deja in depozitele firmelor de curierat si a magazinelor din toate tarile in care urmeaza sa fie livrat, inclusiv Romania, dar la noi notificarile vor aparea abia maine. In SUA si alte zone de pe planeta au inceput sa vina notificarile pentru livrarile iPhone X pentru ca Apple vrea sa isi linisteasca toti clientii in legatura cu livrarea comenzilor.

iPhone X vine cu surprize placute si pentru multi clienti Apple care au fost notificati ca vor primi telefoanele mai tarziu decat in mod obisnuit, comenzile lor fiind programate pentru livrare maine. Cum a reusit compania Apple sa avanseze livrarile unor comenzi pentru iPhone X care trebuiau sa ajunga mai tarziu e greu de spus, dar conteaza mai mult ca sunt livrate.

iPhone X va incepe sa fie livrat si in Romania incepand de maine, majoritatea magazinelor online care au preluat precomenzi urmand a livra telefoanele pentru clienti. Vorbim aici despre livrari care vor fi facute in principal de catre operatorii de telefonie mobila si resellerii Apple, restul magazinelor online urmand a livra iPhone X de saptamana viitoare.