Digi Mobil reduce Tarifele de Roaming in UE

Digi Mobil reduce tarifele de roaming in Uniunea Europeana pentru clientii care au abonamente in Romania, astfel ca beneficiile vor fi crescute pentru ei.

Digi Mobil reduce tarifele de roaming in UE, operatorul de telefonie mobila facand anuntul in cursul acestei zile pentru clientii care folosesc serviciile in Europa. Desi acum cateva luni cei de la Digi Mobil cereau aplicarea unei exceptii de la regula oferirii beneficiilor din Romania si in roaming, iata ac acum anunta ca reduce tarifele de roaming pentru clienti.

Digi Mobil a anuntat ca incepand cu luna noiembrie, clientii care calatoresc in Spatiul Economic European, adica UE, Norvegia, islanda si Liechtenstein, vor avea tarife reduse cu pana la 50%. Vorbim aici despre reduceri de pana la 50% pentru minutele, SMS-urile si traficul de internet utilizate in roaming pentru Digi Mobil, schimbarea fiind interesanta.

Digi Mobil reduce tariful internetului in roaming cu cea mai mare valoare, de 47%, astfel ca pretul pe MB ajunge la 0,00336 euro, sau 3,36 euro pentru fiecare GB de trafic de internet. Pentru apelurile telefonice, cei de la Digi Mobil vor percepe un cost de 0,0215 euro pe minut, in timp ce pentru SMS-uri vorbim despre un cost de 0,005 euro per SMS.

digi mobil tarife roaming ue 1

Digi Mobil nu va percepe vreun cost pentru SMS-urile primite atunci cand suntem in roaming, asa cum este normal, dar in cazul minutelor nu se aplica acelasi principiu, dupa cum stiti deja. Schimbarea facuta de catre cei de la Digi Mobil se aplica pentru toti clientii care au abonamente, iar ea ar putea genera o reactie din partea celorlalti operatori.

Digi Mobil a uimit cand a cerut sa nu i se aplice regulile europene privind oferirea beneficiilor din abonamentele nationale si in Roaming, insa uimeste si acum cu aceasta schimbare. Ca sa fiu complet sincer, ma bucur de ceea ce face Digi Mobil, pentru ca asta va forta Orange, Vodafone si Telekom sa faca oferte mai bune pentru servicii in roaming.

Digi Mobil are mai multe detalii la Call Center si in reprezentantele fizice.