iPhone X – Cand Incep Livrarile in Romania ?

iPhone X are livrarile in Romania programate pentru a incepe in perioade diferite, clientii fiind nevoiti sa afle din timp cand le va ajunge telefonul acasa.

iPhone X are lansarea globala programata maine, iar Romania face parte dintre cele 55 de tari in care compania Apple va incepe sa vanda noul telefon mobil, el fiind asteptati la cozi imens in fata magazinelor Apple. In Romania nu avem magazine Apple, insa partenerii locali vor incepe livrarile iPhone X maine dimineata prin intermediul firmelor de curierat, sau direct in showroom-urile proprii din Bucuresti, provincia trebuind sa mai astepte.

iPhone X – livrarile in Bucuresti

iPhone X va fi livrat in Bucuresti incepand din dimineata zilei de maine, firmele de curierat urmand a trimite SMS-uri dimineata catre clientii care ar trebui sa aiba banii pregatiti in conturi pentru a plati telefoanele. Chiar daca nu primiti un SMS de la firma de curierat prin care sa fiti anuntati in legatura cu livrarea iPhone X, daca aveti un AWB puteti urmari statusul, in caz contrar recomandarea mea e sa sunati la magazinul de la care l-ati cumparat.

iPhone X va fi disponibil si in showroom-urile magazinelor partenere ale Apple din Bucuresti tot incepand de maine, probabil nu chiar de la prima ora, dar aproape de amiaza ar trebui sa le puteti ridica. Orange, Vodafone, Telekom, eMAG si alte magazine partenere Apple vor avea iPhone X in showroom-uri in cursul zilei de maine, insa e bine sa asteptati notificari pentru a le ridica, sau sa sunati sa intrebati care este statusul.

Livrarile iPhone X in Provincie

iPhone X Livrari Romania

iPhone X va ajunge si la clientii din provincie, insa cel mai probabil nu incepand de maine, ci abia de sambata, sau poate chiar de luni, in functie de orasul in care va aflati si magazinul de la care l-ati cumparat. Unele magazine au anuntat deja ca nu vor putea livra iPhone X maine clientilor din provincie, dar ca nici in showroom-uri nu le vor avea pana sambata, asa ca ramane sa vedeti ce va spun.

iPhone X nu prea are cum sa ajunga in provincie maine daca nu a fost trimis astazi de catre magazine, iar majoritatea nu si-au prea batut capul cu asta pentru ca nu prea au de ce sa o faca. In aceasta idee, s-ar putea sa mai asteptati cel putin inca o zi dupa lansarea oficiala pentru a va fi livrat iPhone X, insa desigur ca totul depinde de magazinul de la care ar trebui sa va ajunga comanda maine.

iPhone X are termene de livrare diferite in functie de momentul in care ati facut comanda, iar uneori si in functie de tipul de plata pe care l-ati ales pentru telefon. Din pacate, o regula nu exista pentru a estima livrarile iPhone X pentru toata lumea, asa ca ramane sa aflati de la magazine in ce stadiu este livrarea comenzii voastre pentru a sti daca o veti primi, sau nu, atat in Bucuresti, cat si in Provincie.

iPhone X este foarte cautat, este oferit in stocuri mici de Apple, iar daca v-a fost deja trimis, n-ar strica sa vizitati si depozitul unei firme de curierat pentru a vedea daca aveti noroc si-l puteti ridica de acolo.

Articolul precedentiPhone X – Descarca noul Ringtone Reflection
Articolul următorApple acuzata ca a Dezvaluit Secrete Industriale
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.