WhatsApp Copiaza cu Succes, Anunta un Record

WhatsApp a reusit sa copieze cu succes ceea ce si-a propus, compania Facebook anuntand in cursul acestei zile un record foarte important pentru toata lumea.

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, a anuntat in cursul acestei zile un record foarte important pentru eforturile Facebook de copia compania Snapchat. Conform companiei, functia Stories a WhatsApp a adunat pana in momentul de fata nu mai putin de 300 de milioane de utilizatori activi lunar, o adevarata realizare pentru o functie care a fost copiata de la Snapchat in 2017.

WhatsApp are in momentul de fata de aproape 2 ori mai multi utilizatori decat Snapchat pentru functia Stories, iar asta spune foarte multe despre popularitatea sistemului oferit pentru utilizatori. Aceasta este o noua dovada a faptului ca functia Stories este una extrem de importanta si ca atunci cand o oferi unei baze de utilizatori atat de mare precum cea a WhatsApp, ea va avea succes indiferent de situatie.

WhatsApp a avut functia Stories modificata usor de catre cei de la Facebook dupa implementare pentru ca initial nu a avut succes, dar schimbarile au adus exact ceea ce era nevoie pentru utilizatori. WhatsApp inregistra 250 de milioane de utilizatori activi pentru functia Stories in luna iulie, deci vorbim despre o crestere de 50 de milioane, sau 20% in doar cateva luni si lucrurile probabil vor continua.

WhatsApp copiaza cu succes Snapchat, anunta un record

WhatsApp nu este singura platforma a Facebook care are succes cu functia Stories, deoarece si Instagram are tot 300 de milioane de utilizatori activi pentru acest sistem dupa lansarea sa. Facebook a copiat functia Stories de la Snapchat initial in Instagram, iar mai apoi in WhatsApp, insa in ambele are succes foarte mare, mai putin in Facebook Messenger, sau aplicatia proprie, unde lumea o ignora cu succes.

WhatsApp a anuntat recent o functie care permite stergerea mesajelor trimise catre interlocutori, atat timp cat facem asta in maxim 7 minute din momentul in care mesajul a fost trimis. Aceasta functie este disponibila pentru toti utilizatorii WhatsApp care au cea mai recenta versiune a aplicatiei, iar mesajele sunt sterse de peste tot cand se face acest lucru, deci interlocutorii nu le vor vedea, nici macar in conversatiile de grup.

WhatsApp are peste 1.2 miliarde de utilizatori activi in platforma in momentul de fata, cu foarte putin mai multi decat Facebook Messenger, care a crescut exponential in ultimul an, in mod surprinzator. WhatsApp este folosita de foarte multa lume pentru ca este simpla si functioneaza fara probleme, compania Facebook implementand in mod constant functii noi pentru ea pentru a atrage mai multi utilizatori.

whatsapp copiaza succes