313 de iPhone X au fost Furate din fata unui Apple Store

313 telefoane iPhone X au fost furate de catre trei hoti din fata unui Apple Store, o masina a unei firme de curierat fiind jefuita noaptea trecuta.

313 de telefoane iPhone X au fost furate din fata unui Apple Store din San Francisco in cursul noptii trecute, ingreunand eforturile Apple de a livra unitatile dorite de catre clientii sai. Vorbim despre trei barbati care au jefuit o masina UPS aflata in fata unui Apple Store, ea livrand cele 300 de unitati pentru lansarea care urmeaza sa aiba loc in cateva ore, dar care probabil va lasa multe persoane dezamagite.

Cele 313 unitati ale iPhone X reprezentau stocul total de telefoane pentru ziua lansarii, ele avand o valoare estimata la 370.000 de dolari si toate au disparut impreuna cu hotii, noaptea trecuta. Hotii au fost vazuti de catre un angajat al locatiei in care se afla magazinul, curierul care transporta telefoanele iPhone X afirmand ca incuiase masina inainte de a face livrarea, dar asta nu a oprit hotii.

Hotii au disparut foarte rapid dupa ce au furat cele 313 telefoane iPhone X, insa ele vor fi imposibil de vandut pentru ca Apple stie ce numar de serie si la activare vor fi localizate imediat. Apple a afirmat ca toate comenzile iPhone X plasate cu ridicare din acel Apple Store vor fi onorate, in timp ce oamenii care sperau sa cumpere o unitate din stoc, vor fi dezamagiti sa afle ca hotii i-au pus pe drumuri degeaba.

“The total value of the stolen merchandise was estimated to be more than $370,000. The iPhone X, which becomes available in stores Friday, starts at $999 apiece. The suspects haven’t yet been caught. Each phone was cataloged with a description and serial number, which meant the police report was one of the “fattest” Sgt. Paul Weggenmann had ever seen, he said.”

iPhone X este asteptat de cozi foarte lungi in fata magazinelor Apple din multe zone de pe glob, sute de persoane indurand frigul noptii trecute pentru a intra in posesia telefoanelor.

313 iphone x furate