Prima Pagina iPhone X 313 de iPhone X au fost Furate din fata unui Apple Store

313 de iPhone X au fost Furate din fata unui Apple Store

313 telefoane iPhone X au fost furate de catre trei hoti din fata unui Apple Store, o masina a unei firme de curierat fiind jefuita noaptea trecuta.

313 de telefoane iPhone X au fost furate din fata unui Apple Store din San Francisco in cursul noptii trecute, ingreunand eforturile Apple de a livra unitatile dorite de catre clientii sai. Vorbim despre trei barbati care au jefuit o masina UPS aflata in fata unui Apple Store, ea livrand cele 300 de unitati pentru lansarea care urmeaza sa aiba loc in cateva ore, dar care probabil va lasa multe persoane dezamagite.

Cele 313 unitati ale iPhone X reprezentau stocul total de telefoane pentru ziua lansarii, ele avand o valoare estimata la 370.000 de dolari si toate au disparut impreuna cu hotii, noaptea trecuta. Hotii au fost vazuti de catre un angajat al locatiei in care se afla magazinul, curierul care transporta telefoanele iPhone X afirmand ca incuiase masina inainte de a face livrarea, dar asta nu a oprit hotii.

Hotii au disparut foarte rapid dupa ce au furat cele 313 telefoane iPhone X, insa ele vor fi imposibil de vandut pentru ca Apple stie ce numar de serie si la activare vor fi localizate imediat. Apple a afirmat ca toate comenzile iPhone X plasate cu ridicare din acel Apple Store vor fi onorate, in timp ce oamenii care sperau sa cumpere o unitate din stoc, vor fi dezamagiti sa afle ca hotii i-au pus pe drumuri degeaba.

“The total value of the stolen merchandise was estimated to be more than $370,000. The iPhone X, which becomes available in stores Friday, starts at $999 apiece. The suspects haven’t yet been caught. Each phone was cataloged with a description and serial number, which meant the police report was one of the “fattest” Sgt. Paul Weggenmann had ever seen, he said.”

iPhone X este asteptat de cozi foarte lungi in fata magazinelor Apple din multe zone de pe glob, sute de persoane indurand frigul noptii trecute pentru a intra in posesia telefoanelor.

313 iphone x furate

 • Catalin Petrisor

  Personal cred ca e doar o povestioara.
  Cum sa furi din fata unui Apple Store , unde teoretic este o puzderie de fani iPhone care asteapta lansarea modelului aniversar? Sau de data asta vin cei care vor sa cumpere iPhone X se vor prezenta la A.S. exact la ora deschiderii?😀
  Imi si imaginez ce pustiu era in fata A.S. din San Francisco de data asta😂😂😂.
  “Felicitari hotilor”!!!

 • kla

  Oricum le blochează asa ca nu vor fi folosite

 • Off Topic: este prima data în viața mea când stau la o coadă pentru a cumpăra un telefon. In in fata unui Apple Store la o coadă de mai bine de 60 de persoane. L-am rezervat deja aici, doar trebui să aștept. Așa că mă voi întoarce acasă cu un iPhone X Space Gray de 64GB.

 • Rabi

  Ei rahat povestioara. In Romania sint unii mult mai versati. De 30 de ani fura tot, ii stie toata lumea si degeaba. In ceea ce ne priveste pe noi aici… acum zece minute am primit sms de la Orange ca azi se livreaza comanda. Sper sa dea si Cargusul un semn.

 • Gibilan

  cargusul sigur te va contacta pana la craciun. cei mai stupizi ….

 • badmad

  Hohahaha daca erau si fani in fata magazinului cred ca ii linsau pe hoti😂

 • cris

  Dacă citeai bine articolul, vedeai “ in cursul nopții trecute “… ce “puzderie de fani “ Cătălin Petrisor ??? Sau crezi ca și americanii-s disperații ca noi ?? Aia , își ia unul pe luna , dacă se ambiționează un pic😂😂😂😂

 • Catalin Petrisor

  @cris: tu traiesti intr o lume paralela.
  Unul pe luna da , dar pe pamant 100% NU.😂😂😂

 • Vaxx

  Știre de ultima ora .. era român 🇷🇴🧔🏿😜