iPhone X – Prima Dezasamblare ii arata Secretele

iPhone X trece prin prima dezasamblare pentru a ni se arata tot ceea ce se ascunde in carcasa telefonului, compania Apple dovedind din nou maiestrie in implmentarea componentelor.

iPhone X a ajuns in mainile chinezilor care repara telefoane mobile si a fost dezasamblat intr-un mod mai putin profesionist, dar macar avem ocazia de a vedea ce se ascunde in el. In clipul video de mai jos puteti vedea intreaga procedura de dezasamblare a iPhone X, noul telefon al companiei Apple fiind desfacut in bucati special pentru cei interesati.

iPhone X este foarte greu de desfacut, puteti vedea ca are mult adeziv aplicat pe margini si carcasa este fisata foarte bine pe ecran, deci deschiderea va anula garantia, daca nu e facuta la un service autorizat. Cea mai mare surpriza din carcasa iPhone X are la baza cele doua baterii folosite de catre compania Apple, o premiera pentru iPhone.

iPhone X are deasemenea si o placa logica a carei forma este diferita fata de cea integrata in vechile modele, insa diverse zvonuri ne-au confirmat deja asta. In continuare vedem ca Apple a inghesuit in carcasa iPhone X toate componentele importante, asa cum face de obicei, folosind fiecare milimetru de spatiu pentru a componentele importante.

iPhone X are carcasa dominata de cele doua baterii, ele avand o capacitate totala de 2700 mAh, insa multe dintre celelalte componente sunt similare cu altele folosite in alte modele. Desigur ca separat de aceasta dezasamblare a iPhone X vom vedea si altele facute de profesionisti, iar atunci vom sti exact ce a ascuns Apple in telefon.