iPhone X este Disponbil in Cantitati Suficiente in Magazinele Apple

iPhone X este disponibil in cantitati suficiente in magazinele Apple, in ciuda tuturor avertismentelor care sugerau faptul ca stocurile vor fi reduse.

iPhone X pare sa fie disponibil in cantitati suficiente in magazinele Apple pentru cei care sunt dornici sa cumpere telefonul fara o precomanda inregistrata in prealabil la Apple. Conform unor zvonuri aparute in cursul acestei zile, Apple a trimis cate 500 – 1000 de unitati pentru fiecare model al iPhone X catre magazinele sale din SUA, suficient pentru a acoperi cererea pentru clientii care asteapta la cozi.

iPhone X este disponibil in cantitati atat de mari la magazinele importante din SUA, insa la magazinele mai mici vor fi stocuri potrivite pentru cererea estimata de catre compania Apple. In Europa a fost si este cu siguranta aceeasi situatie, pentru ca vorbim despre un numar foarte mare de clienti dornici sa cumpere iPhone X, cei de la Apple parand sa aiba stocuri mult mai mari decat cele estimate initial de analisti.

iPhone X a fost asteptat cu cozi foarte lungi in magazinele Apple din intreaga lume, inclusiv europenii adunandu-se in numar mare la ele, exceptie facand cei din Franta si Belgia, unde amenintarea terorista a fortat Apple sa nu vanda telefoane celor fara precomenzi. In rest, iPhone X a fost disponibil cam peste toti in cantitati mari si pana acum n-au aparut informatii despre persoane care sa nu fi cumparat ce doreau.

iPhone X are termene mari de livrare pentru unele precomenzi online, insa in realitate se pare ca Apple reuseste sa acopere destul de bine cererea din magazine, pentru a tine cozile lungi. Daca oamenii stiu ca pot gasi un model al iPhone X in magazin, vor sta la coada pentru a-l cumpara, asa ca e normal sa vedem ca vor exista cozi in continuare si in zilele urmatoare, daca stocurile vor fi la fel de mari.

iPhone X cantitati magazine

17 COMENTARII

  1. la mine eram vorbit, deci nu se punea problema..dar ciudat..sa inteleg ca niciun semn? o ai plasata pt bucuresti sau alt oras?

  2. Media Galaxy mi-a livrat astazi de dimi X-ul neasteptat de prompt , a mai comandat un prieten unu de 256 gb si in 2 zile lucratoare au zis ca il are

  3. Pe la ora 1 ti se pare destul de dimineata? :))
    Se epuizasera in mare parte pe la ora 10:20 cele din primul stoc. Am inteles ca mai primesc o tura pe 10 noiembrie si inca una pe 17. E posibil sa intri in cea de-a doua.