Prima Pagina iPhone X iPhone X vs iPhone 7 Plus – Testul performantelor

iPhone X vs iPhone 7 Plus – Testul performantelor

iPhone X si iPhone 7 Plus apar astazi intr-un test al performantelor care ne arata daca diferenta de pret intre telefoane se resimte si in rapiditate.

iPhone X si iPhone 7 Plus sunt comparate intr-un prim test pentru a ni se arata ce fel de performante ofera cele doua telefoane ale companiei Apple, diferentele in testele sintetice fiind enorme intre el. iPhone X are un chip A11 Bionic implementat de catre compania Apple, in timp ce iPhone 7 Plus are un chip A10 Fusion, punctajele in Geekbench fiind net in favoarea primului, dar asta nu mai e o surpriza pentru cineva.

iPhone X porneste mai rapid decat iPhone 7 Plus, asa cum este normal multumita procesorului, RAM-ului si mediului de stocare mult mai rapide decat cele oferite in modelul anterior. Trecand de prima pornire a celor doua telefoane, este foarte clar vizibil faptul ca pentru deschiderea aplicatiilor native nu exista diferente in performante intre iPhone X si iPhone 7 Plus, iar daca ele sunt minore, situatie nu chiar atat de neasteptata.

iPhone X are exact acelasi hardware precum iPhone 8, iar in cazul acelui model am vazut deja ca nu exista diferente foarte mari in comparatie cu iPhone 7 Plus, acest test confirmand asta. iOS 11 este gandit intr-un asemenea mod incat animatiile tin in loc hardware-ul din iPhone X sau iPhone 8, asa ca de aici vine lipsa diferentelor intre cele doua modele de telefoane, dezactivarea animatiilor putand face o diferenta majora.

iPhone X este intrecut in mod interesant in deschiderea unor jocuri, asa cum am vazut si cu iPhone 8 acum cateva saptamani, semn ca aplicatiile inca nu sunt chiar atat de bine optimizate pentru noul A11 Bionic. Din pacate nu vedem si un  test cu redeschiderea aplicatiilor lasate in fundal, insa probabil iPhone X nu va fi mai bun decat iPhone 8 aici, iOS 11 stricand complet sistemul de administrare a memoriei RAM.

 • Vlad

  Se stia oricum diferenta de performanta, da doar iPhone X e iPhone 8 Plus inside sau 8 cu 1GB RAM in plus.

 • Visan Teodor

  Ca dimensiune,pare perfect.In ceea ce priveste performentele,dupa o perioada vor fi optimizate aplicatiile si totul va merge struna pe iphone 10.

 • Gibilan

  8 plus VS X aceleasesi performante doar ca la 8 plus ecranul este complet

 • Jayson Cirin

  Nu înțeleg cum acel iPhone 7 Plus a exportat clipul 4K înaintea iPhone X.

 • Magic.

 • Mircea

  X are memoria de 64gb (care sunt mai lente) iar 7 de 128gb. Poate de aici si unele diferente…

 • MarianR

  Am primit X-ul de la Oange. Supeeeeerb!!

 • 1x

  iPhone X este intrecut la deschiderea de jocuri de catre iPhone 7 , pt acelasi motiv pt care iPhone 7 intrecea telefoanele cu Android – REZOLUTIA .
  Avand o rezolutie net superioara , jocurile incarca texturi mai complexe care iau mai mult spatiu si timp de incarcare , utilizeaza mai multa memorie pt buffering.
  Iata cum toata “gargara” aia cu iPhone 7 umileste , s-a intors impotriva iPhone X. De aceea iPhone X nu are nici un plus mare de scor in Antutu fata de iPhone 7 , cu toata ca scorul in Geekbench e zdrobitor.
  Ecranul cu rezolutie ridicata , consuma resurse.
  Poata alta data , destepti astia de comentatori cu umilirea , mai gasesc timp sa si gandeasca, daca au cu ce.

 • Mircea

  @1x Stai asa ca urmeaza testele iPhone X vs Androide. Banuiesc ca deja prevezi rezultatele 😂😂😂

 • Jayson Cirin

  Posibil sa ai dreptate, alta explicatie logica nu ar prea fi. As fi curios cum se comporta un X in comparatie cu un 8 plus, ar trebui ca 8-ul sa fie mai rapid daca ne luam dupa rezolutiile celor doua terminale.

 • theuser

  Am revenit aseară pe 6s la 10.3.3 findca iOS 11 rulează mai nasol,administrează ram mai aiurea,apelează mai lent cu lag,din momentul in care apeși pe contact sau formezi numărul,aplicațiile se deschid puțin mai târziu,mai ales poze și camera,in special cea mai mare întârziere e când apeși pe butonul de distribuire in poze,durează cam 2 secunde,pe iOS 10 e instant,când vrei sa partjezi pe mail e la fel mult mai încet. Rămân pe 10.3.3 oficial fiindcă nici cu iOS 11.1 nu au făcut o treaba buna,și pe cele mai noi nu le încerc fiindcă nu o sa mai pot reveni la vechiul soft

 • Dan Mihai

  Lasă că rezolva tata Apple să nu mai câștige 7+. Foarte bun 7+, anul asta nu se merita upgrade, rămân cu el.

 • Fane

  Pe mine chiar nu m’a dat pe spate iPhX asta.. raman la 7+ al meu..