Tim Cook: Productia iPhone X continua sa Creasca

iPhone X are productia in continua crestere, conform presedintelui Apple, Tim Cook, noul telefon fiind foarte cautat, dar aceasta este o veste buna.

Tim Cook, presedintele Apple, a vorbit aseara despre rezultatele financiare pentru T3 2017 ale companiei pe care o conduce, dar si despre mult asteptatul iPhone X, care a fost lansat oficial astazi. Tim Cook a reafirmat astazi faptul ca iPhone X a inregistrat precomenzi cu mult mai mari decat se astepta oricine, cei de la Apple afirmand exact acelasi lucru cu o saptamana in urma, dupa deschiderea precomenzilor.

iPhone X are in momentul de fata productia in proces de crestere progresiva, totul incepand cu aproape 2 saptamani in urma, iar Tim Cook sustine ca procesul continua fara probleme. Apple incearca sa faca un numar cat mai mare de telefoane iPhone X in fiecare saptamana pentru a acoperi cererea existenta pe piata, Tim Cook afirmand ca incearca sa ii faca fericiti pe toti clientii Apple care au comandat telefoane.

“The ramp for iPhone X is going well, especially considering it being the most advanced iPhone created. Really happy we’re able to increase week-by-week outputs. Going to get as many of them as possible to customers as soon possible. I can’t predict when that balance will happen.”

Tim Cook nu a dorit sa ofere detalii cu privire la modelele iPhone X care au fost comandate in numar cel mai mare de catre clienti, dar in aceasta situatie nu exista diferente decat la culori si spatiu de stocare. iPhone X este vandut intr-o singura versiune in ceea ce priveste dimensiunile, dar chiar si asa, Tim Cook nu a vrut sa spuna daca modelul mai scump, sau cel mai ieftin, inregistreaza vanzari mai bune.

Tim Cook: productia iPhone X continua sa creasca

Vorbind despre pret, Tim Cook a afirmat ca iPhone X este mai ieftin decat o cafea zilnica in locatiile pe care le viziteaza clientii din diverse tari si daca ar fi sa judecam dupa preturile americane, are dreptate. O cafea in SUA poate costa si pana la 10 dolari, in functie de locatia din care este cumparata, iar daca adunam costul anual, atunci iPhone X este int-radevar mai ieftin decat cafelele pe care le cumpara clientii americani.

“An iPhone X costs less than one coffee per day at one of those nice coffee places.”

Afirmatia lui Tim Cook este surprinzatoare si poate putin aroganta, insa era de asteptat ca Apple sa nu considere ca iPhone X este scump, in ciuda faptului ca mai toata lumea are aceasta parere. iPhone X este un telefon scump, stim cu totii asta, insa cei de la Apple nu vor recunoaste vreodata in mod public acest lucru, dar nici nu trebuia sa ne asteptam sa o faca vreodata.

iPhone X inregistreaza vanzari uriase in ciuda pretului, stocurile fiind departe de a ajunge cererea, asa cum se intampla totusi in cam fiecare an cand se lanseaza un model important al iPhone. Acestea fiind spuse, acum stiti si parerea Apple cu privire la pretul iPhone X, dar si ca productia creste in curand pentru a fi acoperita cererea existenta pe piata.

tim cook productia iphone x