iOS 11.1 – Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 11.1 are autonomia bateriei pentru iPhone prezentata si comparata cu cea inregistrata in diverse alte versiuni ale sistemului de operare al Apple.

iOS 11.1 are autonomia bateriei pentru iPhone dezvaluita si comparata cu cea inregistrata pe vechile modele de telefoane ale companiei Apple, dar pe vechile versiuni ale iOS. Putem vedea o comparatie intre autonomia bateriei iOS 11.1, iOS 11.2 beta 1, iOS 11.0.1, iOS 11.0.2 si iOS 11.0.3 pentru a vedea in ce fel a evoluat aceasta pe o gama variata de telefoane ale companiei Apple.

iOS 11.1 ne-a aratat in perioada beta de testare ca poate creste autonomia bateriei pe iPhone cu pana la cateva ore, insa se pare ca in versiunea finala lucrurile nu prea stau chiar asa. Conform testelor, in cazul unor modele ale iPhone, autonomia bateriei iOS 11.1 a scazut in versiunea finala in comparatie cu cea inregistrata in versiunile beta, rezultatele fiind diferite in functie de modelele testate.

iOS 11.1 poate avea o autonomie a bateriei mai mica cu pana la cateva minute, in comparatie cu iOS 11.0.3, de exemplu, pe telefoane vechi precum iPhone 5S, diferentele pe alte modele fiind marginale. Dupa cum veti vedea in cel de-al doilea clip video de mai jos, compania Apple a reusit sa tina autonomia bateriei la un nivel destul de stabil de-a lungul lansarii diverselor versiuni ale iOS 11.

iOS 11.1 – Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 11.1 in versiunile beta lansate de catre Apple ofera o autonomie de pana la 8 – 9 ore de utilizare pe unele modele ale iPhone, insa acest lucru nu este valabil si in versiunea finala. Aici vorbim despre autonomie mult mai mica, dar acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca versiunea finala a iOS 11.1 nu este gandita pentru a functiona la fel ca o versiune beta, iar diferentele erau asteptate.

iOS 11.1 l-am avut instalat de-a lungul intregii perioade de testare beta, iar autonomia a fost mai buna decat in cazul versiunilor finale si stabile ale iOS 11.0.X, acest lucru fiind confirmat si de teste. In versiunea finala a iOS 11.1 n-am resimtit diferente majore in autonomia bateriei in comparatie cu ceea ce era oferit in versiunea beta, asa ca teoretic nici voi n-ar trebui sa vedeti diferente majore.

iOS 11.1 a fost gandit de catre compania Apple ca o actualizare ce este oferita inainte ca iPhone X sa fie lansat oficial de catre cei din Cupertino pentru clientii din lumea intreaga. iOS 11.1 rezolva multe probleme de functionare ale versiunilor anterioare si imbunatateste usor performantele telefoanelor iPhone ale companiei Apple, asa ca per total cam toata lumea ar trebui sa aiba o experienta mai buna de folosire dupa instalare in telefoane, sau tablete.