iPhone X – Test de Rezistenta la Zgariere si Indoire

iPhone X trece printr-un test de rezistenta la zgariere si indoire care ne spune in ce masura noul telefon va avea probleme in folosirea zilnica de catre noi.

iPhone X trece prin cel mai complex test de rezistenta pana acum, care ne arata daca telefonul este susceptibil la zgariere, ardere, sau indoire, deci stiti exact la ce sa va asteptati de la el. Inainte de toate trebuie mentionat faptul ca iPhone X are o carcasa din sticla si margini laterale din otel inoxidabil, cele din urma fiind surprinzator de rezistente in testele anterioare, inclusiv la impact de la inaltime.

iPhone X are un ecran care rezista foarte bine la zgarieturi, iar din test puteti vedea ca ofera acelasi grad de protectie ca orice fel de alt smartphone Android al momentului. Asta inseamna ca daca veti plasa iPhone X in buzunar cu chei sau monede, nu exista riscul ca ecranul sa ramana zgariat in cazul in care acestea se freaca de suprafata sa, deci teoretic nu ar trebui sa fie necesara folosirea unei folii de protectie.

iPhone X protejeaza deasemenea foarte bine camera fronatala TrueDepth, aceasta fiind plasata sub acelasi panou de protectie precum restul ecranului, deci nu ar trebui sa aveti probleme cu ea. In ceea ce priveste carcasa, vorbim despre acelasi tip de panou de protectie precum in cazul ecranului iPhone X, deci nu veti avea probleme pe aceasta suprafata cu cheile si monedele din buzunarele voastre.

iPhone X

iPhone X are deasemenea protectie foarte buna si pentru camera principala, aceasta fiind imposibil de zgariat in conditii normale, dar se va crapa daca o scapati pe un obiect dur si proeminent. In ceea ce priveste flash LED-ul TrueTone, acesta poate fi zgariat daca exista un obiect care sa intre in contact direct cu el, deci trebuie sa fiti constienti de faptul ca acest lucru s-ar putea intampla vreodata.

iPhone X are deasemenea rezistenta ridicata si pentru otelul inoxidabil din marginile carcasei, acesta fiind greu de zgariat si extremd e greu de indoit, deci n-ar trebui sa aveti probleme cu el. In ceea ce priveste testul arderii, iPhone X rezista timp de 25 de secunde inainte de a ramane efectele permanente, asa ca trebuie sa aveti grija ca el sa nu intre in contact cu foul, sau veti avea nevoie de alt ecran.

iPhone X este atat de rezistent la indoire incat nici macar nu-i va fi afectata rezistenta la apa in cazul in care este supus unui asemenea test, fiind mai rezistent si decat iPhone 8. Per total, iPhone X  este un telefon mobil foarte rezistent si in afara conditiilor extreme, precum aruncatul in foc sau loviturile puternice, ar trebui sa aveti un telefon care rezista la folosirea zilnica fara probleme majore.