eMAG – iPhone X face Galaxy Note 8 mai IEFTIN

eMAG are Samsung Galaxy Note 8 mult mai ieftin dupa lansarea iPhone X in Romania, preturile pentru aceste telefoane scazand simtitor zilele acestea.

eMAG are Samsung Galaxy Note 8 mult mai ieftin dupa lansarea iPhone X in Romania, noul telefon al companiei Apple putand fi cumparat din aceasta pagina, stocurile fiind imbunatatite constant, astfel ca sansele de a primi telefon mai repede decat va imaginati sunt foarte bune in momentul de fata.

eMAG vinde Samsung Galaxy Note 8 in momentul de fata cu reduceri de pana la 500 de LEI in aceasta pagina, telefoanele coreenilor fiind foarte ieftine din moment ce au fost lansate la sfarsitul lunii august, reducerile fiind aplicate in cuantum mai mare dupa ce iPhone X a fost lansat in mod oficial in Romania.

eMAG vinde toate modelele Samsung Galaxy Note 8 pe care compania Samsung le-a creat, astfel ca daca sunteti interesati de acest model de telefon in locul iPhone X, atunci veti avea parte de deal-uri foarte bune pentru telefoanele coreenilor, ele fiind in continuare dorite de catre o parte dintre fani si utilizatori obisnuiti.

eMAG vinde si telefoane Samsung Galaxy Note 8 cu reduceri de pana la 300 de LEI dupa lansarea iPhone X in Romania, in aceasta pagina, acestea avand reduceri mai mici decat cele resigilate de mai sus, insa preturile de pornire sunt mai mari, asa ca tot cu cele resigilate avet parte de deal-uri mai bune decat in cazul modelelor noi.

eMAG are deasemenea in momentul de fata in desfasurare o campanie de reduceri numita eMAG Weekend Superstars, asa ca veti gasi promotii foarte bune si in cadrul sau.

eMAG iPhone X Galaxy Note 8 IEFTIN