iPhone X Comparat cu TOATE Modelele de pana Acum

iPhone X este comparat intr-un nou clip video cu toate modelele de telefoane pe care compania Apple le-a lansat pana in prezent pe piata.

iPhone X apare intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata cum a evoluat intreaga serie de telefoane ale companiei Apple de la primul model, lansat acum 10 ani, si pana in prezent.

Veti vedea in clipul video de mai jos o comparatie care prezinta toate caracteristicile de design ale noilor si vechilor modele ale iPhone, pana la iPhone X, cel mai interesant dintre toate.

Pornind de la un ecran cu diagonala de 3.5 inch, seria iPhone a ajuns cu iPhone X la un ecran de 5.8 inch, din nou la o carcasa de sticla, insa si la un decupaj ciudat in ecran.

Vizionare placuta.

9 COMENTARII

  1. Nu doar “tot globul” srb ci și celelalte galaxii au copiat ,toate sistemele planetare , inclusiv extratereștrii !!! Penibil esti ;))))))

  2. Am iPhone exact din 2007, le-am avut pe toate și nu ca snob ci doar ca pe cel vechi întotdeauna la primit ori nevastă-mea ori fimiu ori mama, între 21-28 Noiembrie aștept sa-l primesc pe X, nu am avut niciodată probleme decât cu faptul ca le-am cam scăpat pe jos și natural ca sau mai spart, alte probleme am mai avut când făceam jailbreak despre care spun ca m-am lecuit, nu am decât programe și jocuri cumparate și descărcate doar din appstore…sper sa existe cât trăiesc Apple