Apple Watch 3 – Reporniri Subite in Utilizarea Siri

Apple Watch 3 are parte de reporniri subite in utilizarea Siri, asistentul personal al celor de la Apple generand probleme neobisnuite pentru ceasul inteligent.

Apple Watch 3 are o problema foarte neobisnuita, ceasul inteligent al celor de la Apple repornind subit in momentul utilizarii Siri pentru a afla informatii despre vreme. Utilizatorii Apple Watch 3 care au incercat sa foloseasca Siri pentru a afla care este starea vremii in locatia lor, care este temperatura d afara, sau daca ploua, au realizat ca smartwatch-ul reporneste subit si fara vreo explicatie logica.

Multipli utilizatori ai Apple Watch 3 au raportat aceste probleme incursu zilei de ieri si totul pare sa aiba legatura cu modul in care functioneaza Siri pe ceasul inteligent. Problema a aparut din senin la mai multi utilizatori care pana ieri nu au intampinat aceeasi problema desi au mai folosit asistentul personal pentru a afla informatii despre vreme, sau temperatura locatiei in care se afla.

Apple Watch 3 GPS si 4G sunt afectate in aceeasi masura, insa se pare ca si unele modele vechi ale Apple Watch au probleme, desi in numar mai mic, dar numai daca au watchOS 4.1 instalat. Problema pare sa afecteze in principal utilizatorii Apple Watch 3 din SUA, Canada si Europa, iar asta pentru ca Apple ofera suportul pentru Siri in principal in aceste regiuni, deci e normal ca in altele problemele sa fie mai mici.

Apple Watch 3 are aceasta problema serioasa doar daca utilizatorii cer informatii despre starea vremii in ziua in care se afla, nu si pentru alte zile. Compania Apple nu a comentat situatia si probabil nici nu o va face, mai ales ca situatia in sine este destul de penibila pentru o companie care se lauda cu inteligenta artificiala din Siri si cu functionalitatea Apple Watch 3, un smartwatch foarte popular.

“It is not rebooting, it is spring-boarding. The App (Siri or Weather?) is crashing but not the entire watchOS. Just time how long it takes for a reboot vs. spring-boarding. Spring-boarding takes way less time than an entire reboot.

However, this bug appeared today because yesterday everything was working fine when I asked Siri “What is the forecast for today” or “What is the temperature right now.” I am sure Apple will fix this pretty quick! I have an Apple Watch Series 3 + LTE/GPS. Very odd bug, cannot wait to see what Apple has to say about this.”

Apple Watch 3 repornire