iPhone X Intrece Galaxy Note 8 in Autonomia Bateriei

iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, iPhone 8 Plus si OnePlus 5 au autonomia bateriei comparata intr-un prim test cu un rezultat cu adevarat surprinzator.

iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, iPhone 8 Plus si OnePlus 5 apar intr-un prim test privind autonomia bateriei, scopul sau fiind de a ne spune cat de bine se descurca telefonul celor de la Apple. Vorbim despre un test care a tinut ecranele telefoanelor aprinse pe toata durata sa, iar dupa cum veti vedea mai jos, iPhone X obtine un rezultat surprinzator in fata Samsung Galaxy Note 8, desi are o baterie mai mica.

iPhone X are o baterie de 2716 mAh, iPhone 8 Plus are o baterie de 2691 mAh, OnePlus 5 si Samsung Galaxy Note 8 au baterii de 3300 mAh, insa asta ajuta doar unul dintre dispozitive. iPhone 8 Plus a fost primul telefon care a cedat in acest test, dupa cum era de asteptat, el nereusind sa intreaca telefoanele Android si in alte teste similare de acest gen, asa ca asta nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva.

iPhone X nu a castigat, insa a intrecut Samsung Galaxy Note 8 cu aproape 30 de minute in plus pentru utilizare, fiind doar in urma OnePlus 5 cu putin peste 10 minute. iPhone X a reusit un rezultat remarcabil in acest test, bateria sa marginal mai mare oferind o autonomie cu aproape 40 de minute mai buna decat cea a iPhone 8 plus, dar important este ca a intrecut Samsung Galaxy Note 8 in test.

iPhone X are o baterie foarte buna, iar daca intr-un test de acest gen reuseste sa functioneze 5 ore, va puteti imagina ca in folosirea zilnica veti obtine aproape dublu. Ecranul OLED consuma mai putina energie decat cel LCD, in ciuda rezolutiei mai mari la care functioneaza, iar asta ajuta iPhone X sa fie superior iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8, lucru pe care foarte multi clienti il vor aprecia.