iPhone X intre Dragostea si Ura Fanilor Apple

iPhone X sta intre dragostea si ura fanilor Apple, acestia laudand si plangandu-se in acelasi timp in legatura cu noul telefon al celor din Cupertino.

iPhone X a fost lansat vineri de catre compania Apple, iar primele reactii ale fanilor au fost mai mult decat bune, noul telefon fiind laudat de catre foarte multe persoane dupa ce a ajuns in posesia lor. Fanii Apple s-au aratat uimiti de ecranul OLED al iPhone X, de noile gesturi implementate de catre compania Apple, de camera duala, de Face ID, de noua functie Portret pentru selfie-uri, dar si de performantele sale.

iPhone X a fost laudat de foarte multa lume, inclusiv pentru Animoji pe care multi le-au ironizat, acestea transformandu-se intr-un trend cool pentru tinerii care fac karaoke si au cumparat un iPhone X. iPhone X a fost laudat deasemenea pentru autonomia foarte buna, desi timpul scurt nu a permis monitorizarea prea exacta, iar per total vorbim despre o primire foarte buna de care a avut parte telefonul celor de la Apple.

iphone x dragoste ura fani

“It’s fast. Like, really fast. I felt this took more getting “used” to than the removal of the home button. I am not used to lifting my phone and just swiping up because it is already unlocked. When I lift the device, I’m sort of expecting something, but without notifications displayed. I don’t notice the unlock icon appear right away. Once you get used to it, it’s as simple as lift and swipe up.”

iPhone X nu a multumit totusi pe toti clientii companiei Apple, unii dintre ei plangandu-se din cauza decupajului, inclusiv eu, dar si de ecranul OLED care isi schimba culorile in functie de unghiul de vizualizare a imaginilor. Unii s-au plans chiar si de gesturile care trebuie facute pentru a controla iPhone X, sau de faptul ca telefonul vine fara accesorii de incarcare wireless, sau rapida, incluse in cutie.

iPhone X este iubit de foarte multi fani si urat de cativa dintre restul celor care l-au cumparat

iPhone X nu este perfect, are multe lipsuri, inclusiv in ceea ce priveste accesoriile, asa ca unii fani ai companiei Apple au inceput sa returneze telefoanele la scurt timp dupa achizitie. iPhone X a fost returnat in unele magazine si la unii operatori asa cum se intampla in mod normal cu orice telefon, insa plangerile clientilor sunt remarcate de toti fanii, doar ca unii prefera sa treaca peste defecte.

“I’m the biggest Apple fan there is and even I’m disappointed with the X. Got mine Friday, returned it today (Sunday). The notch was super annoying, the OLED panel isn’t THAT much better than the LCD on my 6S Plus, no battery percentage on the display due to not enough space, annoying swipe gestures, etc. The only really cool/fun part of the phone was the Animoji. No fast charge accessories out of the box also annoyed me. When I went to my carrier to return it, I was the second person in returning an X. Very disappointing weekend.”

iPhone X a fost vandut in multe milioane de unitati in cursul weekend-ului trecut, iar pana acum numarul celor care se plang de probleme, sau de defecte, este foarte, foarte mic. iPhone X este iubit de catre majoritatea fanilor companiei Apple, insa desigur ca exista si persoane care nu sunt total multumite de telefon, iar asta este perfect normal, pentru ca niciun produs nu poate fi suficient de bun pentru toata lumea.

iPhone X aduce o schimbare majora pentru linia de telefoane Apple si fanii companiei americane, inclusiv in ceea ce priveste modul de utilizare, iar asta conteaza extrem de mult. Parerea mea este ca iPhone X ar putea genera cele mai mari vanzari din toata seria iPhone si ar putea fi cel mai iubit model al iPhone de pana in prezent, dar totul depinde de cum vor evolua lucrurile.