Prima Pagina iPhone X iPhone X vs Galaxy Note 8 – Calcaiul lui Ahile

iPhone X vs Galaxy Note 8 – Calcaiul lui Ahile

iPhone X isi arata din nou defectele in fata Samsung Galaxy Note 8, noul telefon al coreenilor avand un foarte mare punct forte in fata produsului Apple.

iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comparate intr-un nou test care are menirea sa ne arate ce fel de performante ofera cele doua telefoane mobile premium. Un test anterior facut tot intre iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 ne arata faptul ca noul telefon al companiei Apple are probleme mari cu memoria RAM.

iPhone X nu reuseste sa tina aplicatiile deschise in fundal daca prea multe sunt deschise, in contrast cu Samsung Galaxy Note 8, care tine aplicatiile deschise fara probleme. Acest test ne arata exact acelasi lucru, iPhone X avand probleme cu aplicatiile deschise in fundal, in timp ce Samsung Galaxy Note 8 reuseste sa redeschida totul fara probleme.

iPhone X isi arata defectele in fata Samsung Galaxy Note 8

iPhone X ne arata in ambele teste ca iOS 11 a distrus acel sistem foarte bun de adminsitrare a aplicatiilor deschise in fundal, Samsung Galaxy Note 8 iesind invingator fara discutie. Situatia este, in mod paradoxal, completa inversa fata de ce a anului trecut, cand Samsung avea problemele acestea, iar telefoanele iPhone umileau produsele coreenilor.

iPhone X nu umileste Samsung Galaxy Note 8 in acest test, dar deschide jocurile mai repede, in timp ce deschide aplicatiile web ceva mai incet, asa cum s-a intampalt intotdeauna. Samsung Galaxy Note 8 este superior iPhone X in deschiderea aplicatiilor web si adminsitrarea memoriei RAM cu aplicatii deschise in fundal, dar are putere de procesare inferioara.

 • V.P

  In jocuri iPhone X se joaca cu Note 8 ,, pacat ca iPhone X nu reuseste sa tina neam aplicatiile alea deschise in fundal , aici se vede ca cei de la Samsung au lucrat pentru a elimina aceasta problmea jenanta de anul trecut .
  Eu astept iOS 11.2 ,, daca nici atunci Apple nu rezolva problema asta rusinoasa inseamna ca Apple repeta greseala facuta cu iPhone 6 unde cantitatea de RAM a fost insuficienta pentru o utilizare normala .
  Confirma si faptul ca Apple a pastrat 1GB RAM necesar acum iPhone-ului X pentru a aduce anul viitor experienta perfecta pe ca noi trebuia sa o avem anul asta , sper sa fie doar o problema sofware pe care Apple o poate rezolva prin update-urile viitoare .

 • Mihai

  Nu cred ca se poate rezolva doar din soft … mai trebuie sa puna ceva memorie pe acolo. Trebuie sa multumim samsung , asa mai deschide ochii si ‘ marul ‘ nostru

 • Srb Srb

  pai au rezolvat prin a mai baga 2gb ram note 8
  Da, probabil anul viitor vor pune 4gb ram precum ipad si cu ios12 va fi si mai polisat pt noul design

 • Srb Srb

  pai cum explici atunci ca anul trecut 7 plus cu ios10 tinea aplicatiile fara probleme?

 • Nu e nicio poblema software, e ram prea putin.

 • Mostwnted

  De aia nu e bine să faci mișto de alții ca poate ajungi ca ei… S-au inversat rolurile…incredibil cum se întoarce roata 🙂

 • Sticky

  Ohh imi audc aminte de niste oameni de pe aici care spuneau ca ios nu are nevoie mai mult de 1 gb ram…

 • Dan Mihai

  Cica 6gb memorie, in GeekBench zice 5,12 😀

 • Srb Srb

  Imi cer scuze
  5.12gb ram
  Razer pbone in loc de 8 va avea tot asa 7?

 • Nachos

  😂😂😂buna asta , mi-a placut 🤣🤣🤣

 • Bogdan

  Speram ca macar pe X sa puna 4gb