iPhone X vs Galaxy Note 8 – Calcaiul lui Ahile

iPhone X isi arata din nou defectele in fata Samsung Galaxy Note 8, noul telefon al coreenilor avand un foarte mare punct forte in fata produsului Apple.

iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comparate intr-un nou test care are menirea sa ne arate ce fel de performante ofera cele doua telefoane mobile premium. Un test anterior facut tot intre iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 ne arata faptul ca noul telefon al companiei Apple are probleme mari cu memoria RAM.

iPhone X nu reuseste sa tina aplicatiile deschise in fundal daca prea multe sunt deschise, in contrast cu Samsung Galaxy Note 8, care tine aplicatiile deschise fara probleme. Acest test ne arata exact acelasi lucru, iPhone X avand probleme cu aplicatiile deschise in fundal, in timp ce Samsung Galaxy Note 8 reuseste sa redeschida totul fara probleme.

iPhone X isi arata defectele in fata Samsung Galaxy Note 8

iPhone X ne arata in ambele teste ca iOS 11 a distrus acel sistem foarte bun de adminsitrare a aplicatiilor deschise in fundal, Samsung Galaxy Note 8 iesind invingator fara discutie. Situatia este, in mod paradoxal, completa inversa fata de ce a anului trecut, cand Samsung avea problemele acestea, iar telefoanele iPhone umileau produsele coreenilor.

iPhone X nu umileste Samsung Galaxy Note 8 in acest test, dar deschide jocurile mai repede, in timp ce deschide aplicatiile web ceva mai incet, asa cum s-a intampalt intotdeauna. Samsung Galaxy Note 8 este superior iPhone X in deschiderea aplicatiilor web si adminsitrarea memoriei RAM cu aplicatii deschise in fundal, dar are putere de procesare inferioara.

Articolul precedentiPhone X vs Toate Modelele iPhone Lansate in 10 ani
Articolul următoriPhone X intre Dragostea si Ura Fanilor Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.