iPhone X – Testul care Arata o Problema Serioasa

iPhone X incepe sa arate ca are o problema serioasa cu temperaturile foarte mici, una dintre functiile cheie refuzand sa mai fucntioneze la temperaturi scazute.

20

iPhone X apare astazi intr-un nou test al ingetului, telefonul fiind practic inghetat intr-un recipient cu apa ce a fost lasat peste noapte intr-un congelator la o temperatura foarte mica. Nu se specifica si care este aceasta temperatura, insa vorbim despre un iPhone X care a petrecut o noaptea intreaga in frig si functioneaza fara probleme dupa ce a fost scos cu forta din bucata de gheata in care a stat in tot acest timp.

iPhone X a ramas complet functional in aceasta perioada, ecranul sau ramanand aprins chiar in bucata de gheata din care a fost scos, deci este foarte clar ca nu are probleme cu temperaturile foarte mici. Camera TrueDepth, pe de alta parte, arata din nou care are probleme cu asta, dupa ce aseara un test de inghet intre iPhone X si Samsung Galaxy S8 ne arata ca Face ID nu functioneaza la temperaturi foarte mici.

iPhone X ar putea avea o problema serioasa cu temperaturile foarte mici

iPhone X ar putea refuza sa recunoasca utilizatorii daca acestia petrec prea mult timp in temperaturi care scad cu mult sub valoarea de 0 grade, sau cel putin asta spun testele. Acesta este al doilea test in care un iPhone X este inghetat si face Id refuza sa functioneze, deci avem doua confirmari ale faptului ca ar putea exista o problema majora cu folosirea Camerei TrueDepth pentru recunoastere faciala.

iPhone X are nevoie de mai multe teste mai amanuntite pentru a ni se arata cu adevarat daca Face ID refuza sa functioneze la temperaturi foarte scazute, sau daca totul este o coincidenta. E posibil ca recunoasterea faciala sa fie din nou posibila dupa ce telefonul se mai incalzeste, sau e posibilca iPhone X sa nu mai poata face asta, dar un raspuns vom avea daca se vor face mai multe teste.

In rest, iPhone X rezista foarte bine la inghet, deci problemele cu inchiderile subite la frig par sa fi disparut in totalitate.