iPhone X – Testul care Arata o Problema Serioasa

iPhone X incepe sa arate ca are o problema serioasa cu temperaturile foarte mici, una dintre functiile cheie refuzand sa mai fucntioneze la temperaturi scazute.

iPhone X apare astazi intr-un nou test al ingetului, telefonul fiind practic inghetat intr-un recipient cu apa ce a fost lasat peste noapte intr-un congelator la o temperatura foarte mica. Nu se specifica si care este aceasta temperatura, insa vorbim despre un iPhone X care a petrecut o noaptea intreaga in frig si functioneaza fara probleme dupa ce a fost scos cu forta din bucata de gheata in care a stat in tot acest timp.

iPhone X a ramas complet functional in aceasta perioada, ecranul sau ramanand aprins chiar in bucata de gheata din care a fost scos, deci este foarte clar ca nu are probleme cu temperaturile foarte mici. Camera TrueDepth, pe de alta parte, arata din nou care are probleme cu asta, dupa ce aseara un test de inghet intre iPhone X si Samsung Galaxy S8 ne arata ca Face ID nu functioneaza la temperaturi foarte mici.

iPhone X ar putea avea o problema serioasa cu temperaturile foarte mici

iPhone X ar putea refuza sa recunoasca utilizatorii daca acestia petrec prea mult timp in temperaturi care scad cu mult sub valoarea de 0 grade, sau cel putin asta spun testele. Acesta este al doilea test in care un iPhone X este inghetat si face Id refuza sa functioneze, deci avem doua confirmari ale faptului ca ar putea exista o problema majora cu folosirea Camerei TrueDepth pentru recunoastere faciala.

iPhone X are nevoie de mai multe teste mai amanuntite pentru a ni se arata cu adevarat daca Face ID refuza sa functioneze la temperaturi foarte scazute, sau daca totul este o coincidenta. E posibil ca recunoasterea faciala sa fie din nou posibila dupa ce telefonul se mai incalzeste, sau e posibilca iPhone X sa nu mai poata face asta, dar un raspuns vom avea daca se vor face mai multe teste.

In rest, iPhone X rezista foarte bine la inghet, deci problemele cu inchiderile subite la frig par sa fi disparut in totalitate.

20 COMENTARII

  1. Normal
    Apple iti spune ca nu este indicat sa il folosesti cand este periculos
    Samsung nu il intereseaza de tine si te lasa sa il folosesti in orice conditii chiar daca corpul tau ingheata ca tu sa iti faci un selfie sau sa dai un telefon sa te plangi ca iti e frig

  2. Deci un om normal care merge si el la munte(stiu ca iti e greu sa iti imaginezi) si e pe partie, nu va putea sa-si foloseasca iphone-ul :)) cine e el sa isi foloseasca telefonul cum vrea, Apple trb sa decida pt el :))

  3. stai calm, ca am casa la munte si nu stau la temperaturi sub -15 grade
    cand mergi pe partie iti lasi telefonul in buzunar sau acasa/in masina…dar na cine nu are casa masina, macar in buzunar unde pana si acolo nu ingheata

  4. Am auzit de tn. Cred ca te-am vzt pe la Pro tv.
    Ce faci la munte? Stai pe idevive de acolo?sunt comentariilr altfel cand lr faci de la munte?

  5. Nu va faceti probleme. Acestea sunt răutăți. iPhone X, este cel mai reușit smartphone. Întreaga tehnologie este de invidiat. Felicitări Apple. T❤️M.

  6. Daca rezistă după îngheț si cand e aruncat peste balcon, înseamnă ca e adaptat bogatilor care uneori intra in frigider sau se arunca peste balcon?

  7. ce treaba are, vorbesti precum o persoana ce nu isi suna mama de ex, “Ca nu are timp” yeah right pana si pe veceu si tot ai putea sa o suni
    Deci crede-ma sunt persoana ce poate face 2 lucruri in acelasi timp, altfel nu eram cine eram
    Toti barbatii vor sa fie ca mine, toate femeile cu mine

  8. Practic trebuie avertizați toti homeleșii care stau mai mult prin cartoane iarna sa-si protejeze X-urile cumparate dupa cerșitul din septembrie-octombrie??

  9. Ei nu recomanda folosirea lui la temperaturi mici sau la temperaturi mari. Asta ramane la alegerea ta ce faci. Nu cred ca Samsung a spus foloseste-l la -25°C. Uneori vorbesti aiurea… Ai mai zis la alt articol ca ecranele supra amoled tot oled sunt, cu asta ai dat bomba supremă. Pe lângă vad ca esti si putin frustrat ca Apple nu a reușit să facă telefonul sa functioneze in orice conditii.