Prima Pagina iPhone X iPhone X vs Google Pixel 2 – Camerele Comparate

iPhone X vs Google Pixel 2 – Camerele Comparate

iPhone X si Google Pixel 2 au camerele comparate in cel mai complex test care ne arata cat de bine pot inregistra poze si clipuri video cu ajutorul lor.

iPhone X si Google Pixel 2 XL au camerele comparate astazi intr-un test lung si complex care le trece prin cele mai obisnuite situatii in care putem folosi camerele telefoanelor pentru a face poze si filme. Vorbim despre teste facute in aer liber, dar si in interior, iPhone X si Google Pixel 2 XL avand doua dintre cele mai avansate camere pentru telefoane mobile, iar asta se vede din plin in clipul video de mai jos.

iPhone X si Google Pixel 2 XL trec mai intai printr-un test al camerelor frontale, aici telefonul Google parand sa aiba un HDR mai bun in functie de cum este tinut telefonul in raport cu soarele. In aceeasi masura, culorile fetei par serios denaturate in functie de modul in care Google Pixel 2 XL este tinut in raport cu soarele, insa nici iPhone X nu se descurca mai bine in aceasta situatie, deci in baza miscarilor, fiecare are calitate mai buna, sau mai proasta pentru imagini.

iPhone X si Google Pixel 2 XL prezinta totusi o situatie diferita cand vine vorba despre camerele principale, aici al doilea telefon afisand imagini ceva mai intunecate decat telefonul Apple. Deasemenea, Google Pixel 2 XL are probleme mai mari decat iPhone X in ceea ce priveste stabilizarea optica in timpul mersului, dar compenseaza cu, ceea ce par a fi, culori mai aproape de realitate in comparatie cu iPhone X.

iPhone X vs Google Pixel 2 – comparatia detaliata a camerelor

iPhone X este rapid si cu focalizarea automata pentru camera principala, insa acelasi lucru poate fi spus si despre Google Pixel 2 XL, diferentele intre cele doua telefoane fiind minore aici. In cazul inregistrarii de clipuri video la 240 de cadre pe secunda, iPhone X pare sa faca inregistrarea ceva mai bine decat Google Pixel 2 XL, insa vorbim despre metode oarecum diferite de a face aceasta inregistrare.

iPhone X pare sa aiba probleme mai mari decat Google Pixel 2 XL cu inregistrarea pozelor in ceea ce priveste HDR-ul, dar luminozitatea pozelor este mai buna decat in cazul telefonului Google. Problemele pe care iPhone X le are cu HDR-ul sunt destul de neobisnuite, mai ales ca Apple s-a laudat cu noul procesor de imagine din telefon, Google Pixel 2 XL avand rezultate mult mai bune, din pacate pentru fanii Apple.

iPhone X pierde in multe comparatii si pentru ca are parte de o pozitionare diferita fata de Google Pixel 2 XL, deci focalizarea si HDR-ul sunt aplicate diferit pentru poze. Per total, in acest test Google Pixel 2 XL este usor in fruntea iPhone X daca ne uitam la toate pozele si luam in calcul faptul ca in unele situatii a avut o pozitionare mai buna, dar Apple inca mai are mult de lucru cu camerele sale.

 • Gibilan

  si au gasit si tel cu care sa compare,de parca pixel 2 ar insemna ceva

 • Heath

  Până la urma exista vreun capitol important unde X sa fie cel mai bun?

 • cata

  Invidia…cu ce vroiai sa compare cu 3310?..ca sa para iphonu mai bun.

 • Srb Srb

  Da. Best overall device
  Si the best iphone yet

 • Fasocle Tranchil

  Pixel e telefonul ala de se vinde in draci? Intreb si eu, ca sa inteleg cum influenteaza piata.

 • Srb Srb

  Nu prea se vinde iar acum nu se vine deloc din cauza problemelor

 • Fasocle Tranchil

  Inteleg ca un produs premium nu se vinde, chiar proiectat de catre Google, in house? Acest lucru ma intristeaza profund, nici concurenta nu mai este cum era pe vremuri, in industrie. Te rog, sa nu-mi spui lucruri rele despre soft, de exemplu, mi-as strica seara.

 • Srb Srb

  hahah, folosesti android sau ios?

 • Fasocle Tranchil

  Recunosc, sincer, eram beat cand am folosit prima si ultima oara Android si Windows. Ori beau prea mult, ori am fost pacalit, cu produse problematice. Pe trezie apelez la profesionisti, Apple.

 • Srb Srb

  ahahhha
  “DisplayMate: iPhone X Has the ‘Most Innovative and High Performance’ Smartphone Display Ever Tested”

 • Srb Srb

  DisplayMate: iPhone X Has the ‘Most Innovative and High Performance’ Smartphone Display Ever Tested