iPhone X vs Google Pixel 2 – Camerele Comparate

iPhone X si Google Pixel 2 au camerele comparate in cel mai complex test care ne arata cat de bine pot inregistra poze si clipuri video cu ajutorul lor.

iPhone X si Google Pixel 2 XL au camerele comparate astazi intr-un test lung si complex care le trece prin cele mai obisnuite situatii in care putem folosi camerele telefoanelor pentru a face poze si filme. Vorbim despre teste facute in aer liber, dar si in interior, iPhone X si Google Pixel 2 XL avand doua dintre cele mai avansate camere pentru telefoane mobile, iar asta se vede din plin in clipul video de mai jos.

iPhone X si Google Pixel 2 XL trec mai intai printr-un test al camerelor frontale, aici telefonul Google parand sa aiba un HDR mai bun in functie de cum este tinut telefonul in raport cu soarele. In aceeasi masura, culorile fetei par serios denaturate in functie de modul in care Google Pixel 2 XL este tinut in raport cu soarele, insa nici iPhone X nu se descurca mai bine in aceasta situatie, deci in baza miscarilor, fiecare are calitate mai buna, sau mai proasta pentru imagini.

iPhone X si Google Pixel 2 XL prezinta totusi o situatie diferita cand vine vorba despre camerele principale, aici al doilea telefon afisand imagini ceva mai intunecate decat telefonul Apple. Deasemenea, Google Pixel 2 XL are probleme mai mari decat iPhone X in ceea ce priveste stabilizarea optica in timpul mersului, dar compenseaza cu, ceea ce par a fi, culori mai aproape de realitate in comparatie cu iPhone X.

iPhone X vs Google Pixel 2 – comparatia detaliata a camerelor

iPhone X este rapid si cu focalizarea automata pentru camera principala, insa acelasi lucru poate fi spus si despre Google Pixel 2 XL, diferentele intre cele doua telefoane fiind minore aici. In cazul inregistrarii de clipuri video la 240 de cadre pe secunda, iPhone X pare sa faca inregistrarea ceva mai bine decat Google Pixel 2 XL, insa vorbim despre metode oarecum diferite de a face aceasta inregistrare.

iPhone X pare sa aiba probleme mai mari decat Google Pixel 2 XL cu inregistrarea pozelor in ceea ce priveste HDR-ul, dar luminozitatea pozelor este mai buna decat in cazul telefonului Google. Problemele pe care iPhone X le are cu HDR-ul sunt destul de neobisnuite, mai ales ca Apple s-a laudat cu noul procesor de imagine din telefon, Google Pixel 2 XL avand rezultate mult mai bune, din pacate pentru fanii Apple.

iPhone X pierde in multe comparatii si pentru ca are parte de o pozitionare diferita fata de Google Pixel 2 XL, deci focalizarea si HDR-ul sunt aplicate diferit pentru poze. Per total, in acest test Google Pixel 2 XL este usor in fruntea iPhone X daca ne uitam la toate pozele si luam in calcul faptul ca in unele situatii a avut o pozitionare mai buna, dar Apple inca mai are mult de lucru cu camerele sale.

8 COMENTARII