iPhone 8 Plus vs Google Pixel 2 XL – Testul Performantelor

iPhone 8 Plus si Google Pixel 2 XL au performantele comparate intr-un nou test care ne arata care sunt diferentele in experienta zilnica oferita de ele.

iPhone 8 Plus si Google Pixel 2 XL apar intr-un nou test de performante in care, intr-un final, telefonul celor de la Apple obtine o victorie, dupa ce a fost invins in aproape fiecare alta comparatie. De aceasta data cele doua telefoane sunt aproape egale pana la final, cand telefonul celor de la Apple reuseste sa se detaseze intr-o anumita masura, insa diferenta dintre dispozitive este de doar 5 secunde petnru testul total.

iPhone 8 Plus are o problema cu administrarea aplicatiilor deschise in fundal, iar aceasta nu s-a rezolvat, insa ea exista si pe Google Pixel 2 XL, insa este mai accentuata. In ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor, Google Pixel 2 s-a dovedit a fi mai rapid pentru cele standard, insa in cazul jocurilor a fost intrecut de catre iPhone 8 Plus, asa cum se intampla cu mai toate telefoanele Android existente in momentul de fata pe piata.

iPhone 8 Plus vs Google Pixel 2 XL – testul performantelor

iPhone 8 Plus, din pacate, nu reuseste sa umileasca telefoanele Android in performante, asa cum se intampla in trecut cu iPhone 7 Plus si restul telefoanelor Android de pe piata. Google Pixel 2 XL ruleaza Android pur, configurat de catre Google, insa chiar si asa, nu reuseste sa intreaca noul telefon in performante, asa cum se intampla cu alte modele de telefoane Android premium, precum cele ale Samsung.

iPhone 8 Plus nu va avea prea curand rezolvata aceasta problema in iOS 11 si asta din cauza modului in care a fost gandit sistemul de operare, el incepand sa semene cu Android. Google Pixel 2 are rezolvata intr-o buna masura problema care afecta telefoanele Android in anii trecuti, iar asta pentru ca Google merge inainte, nu inapoi, asa cum a facut Apple cu performantele reale ale iPhone in 2017.

1 COMENTARIU