iPhone X Tesla aduce Incarcarea Wireless Reala

iPhone X Tesla aduce incarcarea wireless solara pentru noul telefon al companiei Apple, ideea fiind inspirata din creatiile unor inventatori foarte celebri.

iPhone X Tesla este denumirea data de catre un bijutier rus unei versiuni speciale a telefonului companiei Apple, ea fiind creata pentru cei care vor mai mult. Mai exact, vorbim despre un iPhone X care este placat cu aur de 24 de karate, sau alte materiale pretioase, dar care are si un sistem de incarcare solara, deci permite renuntarea la cabluri.

iPhone X Tesla are carcasa din sticla inlocuita cu una din titan pe care se afla sistemul de incarcare solara, telefonul fiind inspirat din ceea ce au creat Nikola Tesla, Steve Jobs si Elon Musk. Practic, vorbim despre un iPhone X care este transformat intr-un obiect de lux de catre bijutierii de la Caviar, compania fiind specializata in asemenea transformari.

iPhone X Tesla este vandut de catre rusii de la Caviar la preturi care incep de la 4445 de dolari pentru versiunea de 64 GB a telefonului vandut de catre compania Apple. Acestea fiind spuse, de la telefoane iPhone cu chipul lui Donald Trump, sau al lui Vladimir Putin, iata ca acum Caviar vine si cu un iPhone X inspirat din istoria trecuta si recenta Tesla.

iPhone X Tesla

iPhone X Tesla 1