eMAG – iPhone 8 la Preturi mai MICI cu 500 de LEI

eMAG ofera iPhone 8 la preturi mai mici cu pana la 500 de LEI dupa lansarea iPhone X in Romania, promotiile din cadrul magazinului meritand urmarite.

eMAG ofera iPhone 8 la preturi mai mici cu pana la 500 de LEI pentru clientii din Romania dupa lansarea iPhone X in cursul zilei de vineri, noul telefon putand fi cumparat in momentul de fata prin aceasta pagina, stocurile fiind extrem de limitate, dar actualizare la fiecare inceput de saptamana de Apple.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus in oferta in momentul de fata cu reduceri de pana la 500 de LEI in aceasta pagina, noua serie de telefoane mobile reintrand in atentia oamenilor, chiar si in forma resigilata, dupa lansarea iPhone X, probabil si din cauza preturilor foarte mari practicate la abonamente de catre operatorii de telefonie mobila.

eMAG are toate modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus pe care le vinde compania Apple, dar si toate cele ale iPhone X, reducerile pentru primele fiind foarte bune daca luam in considerare faptul ca telefoanele au fost lansate oficial doar cu o luna si jumatate de zile in urma, deci teoretic n-ar fi trebuit sa aiba reduceri.

eMAG ne ofera posibilitatea de a cumpara din aceasta pagina toate modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus pe care le dorim, reducerile fiind excelente chiar daca produsele sunt resigilate, ele fiind verificate temeinic inainte de a fi repuse in vanzare, majoritatea fiind doar folosite putin inainte de returnare.

eMAG nu are reduceri doar la iPhone 8 dupa lansarea iPhone X, ci si la o gama foarte mare de alte produse de care ar fi bine sa va bucurati in momentul de fata.

eMAG iPhone 8 Preturi MICI