eMAG Black Friday 2017 – Investitie Uriasa Inaintea Reducerilor

eMAG Black Friday 2017 a impus efectuarea de investitii uriase in Romania pentru livrarea rapida a comenzilor clientilor care vor profita de reduceri.

eMAG Black Friday 2017 va incepe in mod oficial pe data de 17 noiembrie in Romania, evenimentul de shopping asteptat de milioane de romani fiind pregatit temeinic de catre magazinul online. Anul trecut cei de la eMAG sustineau ca eMAG Black Friday 2017 va fi organizat inca de la inceputul acestui an pentru clientii care asteapta Black Friday in Romania si acum reprezentantii magazinului promit reduceri de exceptie.

eMAG Black Friday 2017 va avea loc timp de doar o singura zi, asa cum este si normal pentru orice fel de eveniment de acest gen, iar penultima duminica a lunii n-a fost aleasa la intamplare. eMAG Black Friday 2017 va avea loc in 17 noiembrie pentru ca magazinul sa aiba timp sa livreze toate comenzile inaintea oferirii de reduceri si pentru sezonul sarbatorilor de iarna, asteptate de si mai multe clienti din Romania.

eMAG Black Friday 2017 – Investitii de 10 milioane de euro in sistemul de livrari

eMAG Black Friday 2017 este pregatit de catre magazinul online cu o investitie majora pentru sistemul de livrare al comenzilor plasate de catre clientii din Romania, cea mai mare facuta pe plan local. Mai exact, pentru eMAG Black Friday 2017 magazinul a investit 10 milioane de euro in modernizarea depozitului central din care pleaca comenzile, totul in ideea de a accelera procesul de expediere a livrarilor coletelor catre clienti.

eMAG Black Friday 2017 a impus aceasta investitie de 10 milioane de euro pentru ca in final sa se poata livra 200.000 de comenzi zilnic in perioada Black Friday, o cifra uriasa pentru un magazin din Romania. Vorbim aici atat despre software performant pentru sortarea si catalogarea coletelor inainte de livrare, cat si despre investitii in hardware care au fost facute special pentru eMAG Black Friday 2017 de magazin.

eMAG Black Friday 2017

eMAG Black Friday 2017 va avea coletele livrate dintr-un depozit de 125.000 de metri patrati din apropierea Bucurestiului, spatiul fiind crescut substantial fata de anul trecut. Acolo lucreaza cateva sute de oamenic are vor avea grija ca toate coletele pentru eMAG Black Friday 2017 sa ajunga in timp util la clienti, dar si fara erori de trimitere, asa cum s-a intamplat in alti ani pentru aceleasi evenimente.

eMAG Black Friday 2017 – 20 de firme de curierat pentru livrarea comenzilor

eMAG Black Friday 2017 a impuns o investitie de 10 milioane de euro in 6 luni de catre magazin, astfel incat capacitatea de sortare automata si capacitatea de ambalare a produselor sa fie imbunatatite. Fiecare firma de curierat vrea coletele ambalate intr-un anumit fel, astfel ca pentru eMAG Black Friday 2017 era nevoie de un sistem avansat de sortare a coletelor pentru expedierea cat mai rapida.

eMAG Black Friday 2017 va rezolva si problema coletelor separate trimise de catre magazin, astfel ca se va incerca combinarea comenzilor multiple de la acelasi client pentru o livrare integrata. Anul trecut s-au livrat in continuare colete separate comandate de catre clienti, insa pentru eMAG Black Friday 2017 ar trebui sa se fi rezolvat deja problema si coletele sa fie trimise cu comenzi combinate pentru clienti.

eMAG Black Friday 2017 a impus investitii foarte mari pentru clientii din Romania, dar asta si pentru ca anul acesta se asteapta ca incasarile sa fie mult mai mari decat in 2016. Se estimeaza ca evenimentul eMAG Black Friday 2017 va ajuta magazinul sa depaseasca Altex in incasarile totale pentru anul 2017, dar pentru asta e nevoie de o livrare rapida si fara probleme a comenzilor facute de clienti.

eMAG Black Friday 2017 – 30% din Romani platesc cu cardul

eMAG Black Friday 2017 este asteptat de 300.000 de carduri introduse de catre romani in sistemul de plata al magazinului online, 30% dintre comenzile facute prin el fiind cu carduri bancare. Vorbim despre un numar enorm de romani care platesc cu cardul produsele cumparate online, asa ca de eMAG Black Friday 2017 este de asteptat ca foarte multe dintre comenzi sa fie achitate in acest mod.

eMAG Black Friday 2017 ar putea avea si cea mai mica rata de anulare a comenzilor facute cu cardul, in momentul de fata procentul fiind aproape de 0%, insa ar putea creste. Este cunoscut faptul ca oamenii care nu-si primesc la timp comenzile, au tendinta de le anula, asa ca de eMAG Black Friday 2017 ar trebui sa creasca acest procent, dar numai daca livrarile se vor face cu greu.

eMAG Black Friday 2017 va fi urmarit indeaproape si de catre iDevice.ro, iar pe 17 noiembrie va vom prezenta cele mai bune reduceri pentru produsele din Romania.