iPhone X vs Panasonic GH5 – Filmarea 4K (VIDEO)

iPhone X este pus fata in fata cu o camera profesionala Panasonic GH5 pentru a ni se arata cat de bine inregistreaza filme in format 4K cele doua produse. Vorbim despre un telefon mobil care are o camera mica, special gandita pentru asemenea produse, versus o camera profesionala care costa foarte mult si are performante marginal mai bune decat telefonul Apple, cand ne uitam la clipurile video in formatul standard.

iPhone X inregistreaza clipuri video aproape la fel de bine precum camera Panasonic GH5 in clipul video de mai jos, diferentele in calitatea imaginilor fiind aproape inexistente, la o prima vedere. Desigur ca in momentul in care se face zoom in clipurile video se observa faptul ca iPhone X nu are o rezolutie la fel de buna precum Panasonic GH5, insa costa mai putin si nu a fost facut special pentru video.

iPhone X, in functie de conditiile de iluminare, poate face filmari 4K excelente folosind camera sa duala verticala si poate concura cu Panasonic GH5 din punctul asta de vedere. Cand lumina dispare, iPhone X isi arata slabiciunile, insa pana in acel punct, diferentele intre cele doua tipuri de dispozitive sunt mici, in format standard, asa ca vorbim despre o realizare foarte importanta a Apple.

7 COMENTARII

  1. cine e desteptul ala care compara iphone x cu o super camera de talia GH5?
    miroase a publicitate mascata.
    intreaba toti care fac recensiuni pe youtube ce folosesc (GH4/5) si ce ar alege intre cele 2.
    sa fim seriosi

  2. Impresionant, cu toate ca mi-am dat seama care e iPhone x, totusi ma surprins. Asta doar daca nu au fost re-editate. Ca multi altii si eu sunt pasionat de arata fotografiei.